Dnesni velka radost punc 925

Asi novodoby ale krasny zkusim narovnat

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: 2. Prsteny stříbrné (3 názory) malina: 2. Prsteny stříbrné, Tele: 2. Prsteny stříbrné, GATTO: 2. Prsteny stříbrné

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Dnesni velka radost punc 925
Dnesni velka radost punc 925
Dnesni velka radost punc 925
14 hlasů
14 hlasů
zobrazeno:
1368x,
komentářů:
5,
nálezce:
neznámý
vyfotografováno:
13. října 2016,
vloženo:
13. října 2016

Komentáře

Můžeš zkusit rovnat, ale deformace je blízko toho "šutru" a je tam riziko, že při tom rovnání "šutr" praskne. Rovnej na "kónusu" (ocelovém vřetenu) gumovou nebo silonovou paličkou mírným poklepáváním na obvod obroučky nebo jen tlakem rukou. To se dělá v těchto případech, ale často až po vyjmutí toho "šutru". K nálezu samozřejmě gratulačka!

Rozumná řeč! To jsem ti chtěl navrhnout! Myslel jsem, že se do toho chceš pustit sám! ;-)

Heleď, teď čtu, ty jsi Jilemničák? Jestli jo, tak to jsme skoro sousedi! Já byl v Jilemnici před pár dny detekovat ten nově identifikovanaj gotickej kostel... Dddd... Určitě jsi o tom už slyšel.

Jo už jsem si všiml, že jsi ná válku, díval jsem se trochu na ty tvoje nálezy (hezký přezky). Já už všechny takový věci dávno pustil... Jsem Bozkovák.

Válka se mi dělala nejlíp v Trauči, to byly "žně". Našli jsme tam kdysi jeden smeťák - to co jiní kopou leta, tam bylo pěkně na kupě. Asi po roce se to profláklo a už tam začalo chodit moc lidí, pak se to celý zk....lo. I pistolku jsem tam "dal"!

I Tanfald je na válku dobrej... Bo taky Sméržouka...

Občas jezdím i Rokytnici, Jabloneček, Poniklou, i nad Vysokej. Nálezy nic moc, ale mě se tam líbí. ;-)

Jo já mám jednoho známýho v Jablonečku, je to policajt a dřív žil v Rokytnici. On odtamtud má spoustu historek z druhý války, kde a co atd. (jeho to totiž strašně zajímá), jenže je to většinou na místech, kde se nedá hledat nebo je to dnes zastavěný. On si chtěl taky koupit detík, ale ještě se k tomu nedostal. Furt jen plánujeme jak si zahledáme a myslím, že to nikdy nedopadne. On má strašně málo času. Kdyby jsi chtěl, tak bychom třeba mohli někdy zahledat ?!?!?!? Já se nebráním skoro ničemu... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru