Je vedro pivo je třeba ))) Unhošť

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Trhací zátky (5 názorů) wiky: Trhací zátky, kovboj78: Trhací zátky, nadlacan: Trhací zátky, ondrasecek: Trhací zátky, Hujer71: Trhací zátky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Je vedro pivo je třeba ))) Unhošť
Je vedro pivo je třeba ))) Unhošť

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Minelab E-track
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
723x,
komentářů:
6,
nálezce:
Hujer71 Hujer71
vyfotografováno:
9. července 2017,
vloženo:
9. července 2017

Komentáře

Někdo sbírá věci stran piva, tak toto do kategorie trhaček patří. Spíše mi vadí, když sem někdo dá eurocenty a drobné, co někomu zbyly z dovolené.

Tak stačila ostřejší fotka a zátku očistit. Trhačky šrot nejsou, za thací zátkou se dá dohledat spousta historie ;-)

Ok jdete treba do p..... Kometujete ten srot i jinejm nebo jen mě? Co sem chcete dávat když už se nic jiného najit nedá?

Sorry k té zátce je křehká a měl jsem strach přitlačit. K té fotce ne každá se povede nejsem profesionál. K tomu zaplevelování sorry snažím se hledat pro radost a ne každej má štěstí že najde neco vzácného. Mě delaj radost i takové blbosti. Pokud je to teda problém tak dejte limit jednu věc za tejden. Nebo to prostě mažte. 8-)

Trhačky s logem pivovaru mám také rád. Pokud někomu vadí, chápu, Ag minci bych také raději. Ale někdo má na trhačky alergii, s tím se nic nenadělá.

Urbanův pivovar v Unhošti, dost vzácná, ještě jsem ji neviděl, z okolí mám jenom Kladno, Buštěhrad a Pavlov. Kdybyste nevěděl, co s ní, napište, sbírám je. 8-) Mail pauliner@seznam.cz // Více pdobných zde: http://detektorweb.cz/index.4me?s=user&aut=pauliner&vd=1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru