Korunka F.J.

Po dešti jsem dnes na chvilku vyrazil ven,nic jsem si netipoval jen jsem věděl, že pole asi po dešti moc ne,takže náhodná louka u lesa kde jsem nakopal tunu bordelu a jeden komunistický desetník z šedesátých let,říkám zkusím teda kousek lesa a tam na mě čekala tahle krasavice:) radost veliká protože poslední takovou jsem našel hodně hodně dávno :)

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František Josef I. (1848–1916) – 1 Krone (1 Koruna) (č. 429) František Josef I. (1848–1916) 1 Krone (1 Koruna)

Názory uživatelů

Průměr: 23,0 mm
Území ražby:
Panovník:
Rok ražby: 1893 (2 názory)
Nominál: 1 Krone (1 Koruna) (1 názor)
Materiál: Stříbro (Ag) (1 názor)
Č. mince: František Josef I. (1848–1916) – 1 Krone (1 Koruna) (č. 429) (3 názory) Wladyslav: 429, petroff: 429, GATTO: 429

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Korunka F.J.
Korunka F.J.
Korunka F.J.
Korunka F.J.
Korunka F.J.
Korunka F.J.

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:30 cm
Použitý detektor:Manticore
16 hlasů
16 hlasů
zobrazeno:
817x,
komentářů:
18,
nálezce:
Muchla Muchla
vyfotografováno:
17. února,
vloženo:
17. února

Komentáře

Pěkná. :-) :-)

Neserte mi tady už snima :-D :-D :-D

:-D :-D :-D ale jooo, jen ať rostou :-D

Hele kačka,a zas moc pěkná.grt.👍👍👍

Moc pěkná 👍👍👍

Děkuju děkuju :-)

Sakra chlapi, nepijte mi s těmihle mincičkami krev... Já jsem už čtyři roky po sobě bez kouska stříbra....Ale jinak - je nádherná, posílám velikou gratulaci. Ať se dál daří. ;-)

Čtyři roky to už bych asi ten klacek rozšlapal:) teď se stříbro nepodařilo 3měsíce a já začal propadat pomalu panice😂kačka to zachránila takže zatím Manticora do šrotu nepůjde 😂 ale měla namále 😂😂

Jinak děkuji a posílám teda nějaké to štěstí do Domašína ať se konečně zadaří ;-)

Pĕkný Franta 👍😁

To Hledamcomuzu: Tak totalni pokora za vydrz. Ale treba to mas zase vykompenzovano ve zlate😂 Ja hledam roky 3 a na to stribro se taky docela nadru. Myslim ze mam doma nejakych 16 kousku a to chodim prumerne 2x tydne.

Pěkná Kačka! 👍😉

Pěkná gratuluji

Hledamcomužu
Neklesej na mysli,někdo má stříbro každou druhou hledačku,a někdo jako třeba já párkrát za rok.
Já si taky říkám kdy už to příde,depot pražàků nebo Poldíků a ono furt nic. A klacek kvůli tomu nezahodím.🙀🙀🙀🤫🤔

To Muchla, haj.nej, kocka63, - díky za odkaz, já začínal už někdy před 30 lety s kámošem ještě se starým Zetexem, pak po létech s Fíšou a co vyšel Van 540, tak chodím s ním. Za ta léta, jestli mám 30 stříbrňáků a jeden zlatý Vídeňák, jednu zlatou náušnici a pár stř. přívěšků. 10 a 20ti krejcary FJ, jiné stříbro nemám. Ale za každou hledačku je vždy pár měďáků, díky bohu za ně. Však jednou to přijde, a když ne, tak sny můžou dál být. Chodíme jenom širší okolí Studené, je fakt, že nikam daleko nejezdíme. Mějte se Všichni fajn a ať něco občas padne. ;-) :-)

Zetex mám ještě někde na půdě :) a Fisher 1270 byl po něm :) to jsme asi začínali tak nějak stejně:) chce to trpělivost no, byli roky kdy byly žně a roky kdy si člověk raději počkal na lepší konstelace hvězd:-D ale koníček je to prima, člověk se vyluftuje, rozhýbe tlak při nálezu, takže vlastně hobby zdraví prospěšné :-D :-D držím teda palec ;-)

To Muchla - díky, ale asi se musí si trochu postěžovat... Dneska po obědě mi volá kámoš, že je krásně, a o půl druhý je u mě doma. Nechtělo se mi, doma mám práce jako na kostele, ale vyrazili jsme, pěkné jen zvláčené políčko, po dvou 2 haléřích FJ přišla krásná svátostka, a pak jsem se posadil na zadek. Tenká mince, jen jsem setřel trochu hlíny a uviděl korunu, z druhé strany lev. No prostě Václav 2, ostrá ražba, krásný pražák. ID 22. V týdnu to sem dám, ať taky něco ukážu. Tak doufejme, že prokletí po těch létech padlo. Měj se fajn. :-)

Tak to je super :) krásná mince asi jedna z nejhezčích, tak to štěstí co jsem poslal zabralo :-D :-D :-D tak ať se ti už daří častěji ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru