Mauser

Lesík

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Mauser HSc (1940 - 1945) (2 názory), WWII (1 názor) : WWII, Hehous: Mauser HSc (1940 - 1945), indy-x: Mauser HSc (1940 - 1945)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Mauser
Mauser
Mauser

Okolnosti nálezu

Lokalita:Ústecký kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:5 cm
Použitý detektor:Fisher f70
8 hlasů
8 hlasů
zobrazeno:
1711x,
komentářů:
16,
nálezce:
neznámý
vyfotografováno:
13. července 2020,
vloženo:
17. července 2020

Komentáře

Pěkný torzíčko 👍
Už je tady hodinu a pořád čekám, kdy se kolem toho strhne zase nějaká hysterie a zatím nic. Ale ono to přijde :-D

Co to je za velký náboj na poslední fotce, nějaký malý flak?

A kde máme Bobika? :-D :-D :-D
Tady se páchá zlo a on nikde :,-(

Takový zkušený hledač jako BullAtlas je určitě obeznámen s riziky zdejšího vystavování nalezených střelných zbraní a munice tak jeho poučovat netřeba. Ale pro ostatní co nechtějí mít sebemenší riziko konfliktu se zákonem, když najdete střelnou zbraň a když nalezete střelivo máte volat policajty aby si to vyzvedli sami. Neb takto vám i jim to ukládá zákon. Neusnaďnovat jim práci a nenosit jim to na služebnu nebo aby si to vyzvedli u vás doma v rámci domovní prohlídky.

bobik600 nezklamal- Arnold Rimmer v akci! :-D Už vidím jak policajti sledujou LP a hledají podle kybernetických stop detektoráře co našel zrezlou pistoli tak na sračku že i kdyby byl mistr zbrojíř tak ji nedá dohromady. Kriminální činnost atd prosím vůbec nezmiňuj, protože z tohohle by nikdo balistiku neudělal. Když byla amnestie lidi odevzdávali na služebny dokonce děla a plamenomety. V ČR na vesnicích je poschovávanejch tolik kvérů, že by jsi mohl dostat i infarkt. Sorry jestli tohle s tebou zamávalo. Nejseš náhodou policajt dobrovolník? U těch torz M1 před týdnem jsi se taky angažoval. Nebo policajty nenávidíš a chceš aby je detektoráři zadírali a jezdili ke každýmu náboji? :-D

Už se to tu řešilo. Z těhle důvodů byl zákon změněn a hovoří o ,,větším množství" munice a výbušnin ;-)

áno, bobík šestikilo má pravdu, bo já, jako již - bohužel - bývalej horlivej PS-VB a člen LM musím konstatovati a důrazně apelovati na nebezpečnost tohoto konání, nechci se chlubit, no, ale když jinak nedáte - na vojně sem byl u PS a za mojí služby neprešla ani myš - nikoho som z blahobytu von, do bídy a nejistoty kapitalistických bestií, nepustil - taký som bol madaďec!!!
- ale zase na druhou stranu by se lidé měli pomalu těmito předměty vybavovati, bo politická situace a chování těch darmožroutů hore není právě nejrůžovější - a když už nic, tak na pořádnou bouli by ta rezatina stačila .....

Pokuď budou novodobí soudruzi chtít člověka zničit, tak bude každý důvod dobrý. Nebude vůbec záležet na tom, že se jedná o nefunkční zbraň. Máváme tím klackem nad zemí a hledáme střípky historie, tak se z ní trochu poučme. Nedávejte na internet nálezy zbraní a munice a vůbec cokoliv, co by se dalo proti vám zneužít. Totalita byla a totalita bude. Neb tohle je taky z historie - lidi jsou nepoučitelní a dějiny se opakují.
A kdyby něco, tak policajti skutečně sledujou LP. Však je mezi nima taky dost detektorářů. S jedním bývalým občas jezdím na hledačky.

Taky jsem našel :-O a neukážu :-P

nula - víme o Tobě....

Nechceš si změnit jméno z Lukegoss na Bretschneider? :-D

jacku - a proč né?? :-D

Tak hlavně aby tě nenasadili na nějakého obchodníka se psy. Z toho by jsi se mohl i zbláznit :-D

:-D :-D - to by byl relax, bo dělám s horšími individui..... :-D

Krásná profilovka. Jak z Cimrmanovi hry Popsané manžety :-D

no, kolikrát už píšu i po rukávech a nohavicích - práce je až nad hlavu :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru