Mince

Ošklivá koruna 1942

Údaje o minci

Identifikovaná mince: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 1 Koruna (č. 1174) Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) 1 Koruna

Názory uživatelů

Průměr: 18,0 mm
Váha: 3,00 g
Území ražby: České území (3 názory)
Panovník: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) (4 názory)
Rok ražby: 1942 (2 názory)
Nominál: 1 Koruna (4 názory)
Materiál: Zinek (Zn) (2 názory)
Č. mince: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 1 Koruna (č. 1174) (3 názory) Wladyslav: 1174, kacak: 1174, berserk: 1174

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Mince
Mince

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihomoravský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:5 cm
Použitý detektor:Dětský bez značky
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
1438x,
komentářů:
13,
nálezce:
Misadetektorar Misadetektorar
vyfotografováno:
30. října 2020,
vloženo:
30. října 2020

Komentáře

ale už toho mám dost!! - napíšeš, že je ošklivá a přesto ji sem vystavíš - nedávej sem proboha svetého opravdu všechno, co Ti pípne!!!!!

Ale už alespoň ořízl fotografii :-)

michaeli, tu to není o kvantitě, ale kvalitě ;-)

jináč - ten stav je skrz zinek, tudle asi nikdy nenajdeš v dobrém stavu ;-)

Ale má Lukegoss pravdu, nemá cenu sem dávat za každou cenu všechno, co najdeš. Vyber si mince nebo artefakty, které za to stojí. Jinak tu bude samý šrot. Já sem dal svého prvního krejcara v domění, že je to jedinečný nález(můj začátek hledání) udělal mi radost, ale za tu dobu, co tu jsem , sem jich našel dalších 50 ks různých hodnot, a už je sem nedávám, všakjich tady denně přibyde dost.Nejen, že některé jsou tak sežrané, ale nestojí za to sem cpát vše.To nemluvím ani o železném šrotu. Jen dávám to, co třeba neumím zařadit nebo nevím co to je a zajímá mne to. Korunu, kterou si sem dal jsem našel asi 5x a taky hnusnou. Spousta mincí je z pole tak ošklivá, že to nemá cenu.. Je to hezký koníček, tak si ho užívej ,hezky si dej záležet na fotkách a výběru a ať ti to pípá!!

Ale zas na druhou stranu sem tu někde čet vkádat veškerý nálezi a koruna pěkná !!! ;-) :-)

Nechci tě strašit ,ale najít protektorát v alespoň trochu ucházejícím stavu je velká klika. Takovouhle mrtvolku buď zahoď nebo ji alespoň dobře odděl od ostatních mincí. Tahle zinková koroze ráda putuje.To že nacházíš málo nemusí být ani nářadím ani uměním. Je to podobný jako když jdeš na ryby. Buď tam jsou a chytíš a nebo ne a můžeš se stavět na hlavu a nic nepípne. Nech si poradit místo nebo někoho popros aby tě vzal sebou na hledačku.Časem začneš tipovat sám a zjistíš co ti nejvíc vyhovuje (les,pole,louka,starý baráky a pod). Sorry zase blbě poučuju,omlouvám se ať to padá.

Protektorát Čechy a Morava 1K, vidím tam 1939.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru