Moje prokletí.

Pardon,toto je pouze důkaz mého zoufalství,nekatalogizovat. Předevčírem jsem tu louku načal.1ks. Dnes už jsem skřípal zubama,když tu náhle barva jako prase. ID s hloubkou klesá,už to vidím. Kdybych nelpěl na předmětech,omotal bych detektor kolem stromu. Dal jsem si limit,ještě dva pásy a balím. Po pár metrech stejný scénář. Tentokrát double. Proč? Začínám pochybovat o smyslu této činnosti.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Novodobý odpad (2 názory), Části dopravníků (1 názor) ludwas: Novodobý odpad, wiky: Části dopravníků, Pasek: Novodobý odpad

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Moje prokletí.
Moje prokletí.

Okolnosti nálezu

Lokalita:Moravskoslezský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:30 cm
Použitý detektor:G2 clone
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
1416x,
komentářů:
7,
nálezce:
ludwas ludwas
vloženo:
12. září 2020

Komentáře

Vyďěržaj pioňěr a vono to přijde

Poslouchej svou mašinku.....zvuk ti napoví :-D

:-D :-D :-Dza ty leta,bych tímhle vynašečem hnoje vybavil celej kravín a to i lopatkama :-D :-D

Takový železo v hloubce se vždy bude tvářit jako barva-stačí odkrýt prvních pár cm a uslyšíš sám jak ti detík začne hlásit železo.Tohle hold kopne každý mnohokrát do roka o:-) o:-) o:-) ;-) ;-) ;-)

Kolego, to k tomu patří. :-) já dnes kopal hrnec zlata, krásný čistý signál, sem tam lehce železo, čekal jsem depot zlata a pak to byla obruč ze starého kolo. Předměty jako kroužky, nebo zvonky dokážou pěkně potrápit. A někdy i nasra.. :-) snad si nemyslíš že co kop to zlatak. :-)

Tak nějak všeobecně. Teď už mám stále nastavenou diskriminaci na 65,od 55 do 65 bručí,dále piští. S tou signalizací je to tak,zprvu barva,po pár centimetrech odkrývání číslo klesá. Jenže nedokopejte to,co když tam leží excalibur? Před těmi pásovinami jsem 3x kopal v cca 20cm vršky od chlastu,to taky potěší. Nemusím kopat každý den zlato,ale už bych přivítal aspoň něco co by potěšilo a nakoplo do další činnosti. Dík všem za projevenou soustrast,ale tady byl a je chudý kraj,takže podle toho i vypadají nálezy.

Tak se na kopání šrotu vykašlej..... Já ho taky téměř ignorují a snažím se kopat jen barvu. Zde u nás jsou některé lokality srotem doslova promorene. To pak balím kufry a jdu hledat jinam :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru