Obr kolo

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Zemědělské stroje (5 názorů)
Mildes: Zemědělské stroje, KNAKER: Zemědělské stroje, ufo: Zemědělské stroje, : Zemědělské stroje, zajda52: Zemědělské stroje, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Obr kolo
Obr kolo
Obr kolo
Obr kolo
Obr kolo
Obr kolo
6 hlasů
6 hlasů
zobrazeno:
1246x,
komentářů:
16,
nálezce:
neznámý
vyfotografováno:
21. dubna 2021,
vloženo:
21. dubna 2021

Komentáře

Z obracečky na seno ???

Pěkné kolečko :-D

Pohrabáč na seno za koně🐎

Taky mě hned ten pohrábáč napadl. Existoval i obracák na seno se stejnými koly. Ten náboj kola měl zařízení, nevím jak se mu říkalo, že s jeho pomocí se dal ten obracák otočit na místě.

Pěkná fotka! Ještě ten obracák a bude to dořešené komplet.

To není obracák, ale nahrabovačka. To jen pro pořádek.

Nechat tam takové kolečko :-O že ty budeš válkařka?

:-D :-D :-D

Hezký koleso. Obracák má vzadu jako prac. nástroj takový prťavý vidle v řadě asi pět,který se pohybují takovým zvláštním způsobem nahoru dolů a tím jakoby načechrávají seno. Pokud se jede dostatečně rychle seno se rozlítává na všechny strany a tím se vystavý sluníčku z jiný strany. Tohle na fotce je nahrabovák kterým se seno připravilo do řádku k naložení. Pro zemědělce to byli obrovský pomocníci šetřící čas a dřinu. Mohl si je ale dovolit jen bohatší sedlák který měl koně. Pěknej nález,ale domů bych se s tím tahat nechtěl.🐎🐎🐎👍

;-)

Terka ty jsi chlap? Tak to by slo :-D :-D

Ps: nevíš jak je to s Haninou?👴👵😁😁😁

😁😁😁

knaker. Hanina je reálná ženská která chodí hledat a Vašek jsem já a mám s ní tuten profil dohromady. Tak asi tak. :-D

Duo Hanina: Jsem rád, žes mi napsal. A hlavně Ti chci poděkovat za obnovení víry v to, že se LP ženy reálně nachází a rozšířil mi povědomí o profily obsahující obě pohlaví. Třeba u muničně-zbraňového guru Diblice jsem byl opravdu s rozumem v koncích a nedokázal potlačit potřebu dobrat se pravdy. Poslal jsem tedy prosbu o zařazení. Po odpovědi- že dnešní složitost světa i jí/ jeho nechává na pochybách- mě došlo, že muže skoro s jistotou můžu škrtnout, protože chlap chlapa netrápí. Jediná možná teorie která mě tedy napadla je ta- že se jedná o ženu které pomyslný penis zformovalo to obrovské množství vědomostí o zbraních kterým oplívá. Jo příroda je mocná čarodějka! :-D :-D :-D

Dělám do zbraní celý život, cca v deseti jsem byl přiveden k myslivosti a od té doby je to hlavní koníček. Ale máš pravdu že Diblice mě nepřestává udivovat. Neznám moc chlapů a už vůbec ne ženskou , která by byla tak kovaná ve zbraních napříč staletími jako Diblice.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru