Pistole ČZ vz.27

Odevzdán PČR.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Pistole ČZ vz.1927 (1 názor) Vari: Pistole ČZ vz.1927

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Pistole ČZ vz.27
Pistole ČZ vz.27
Pistole ČZ vz.27
Pistole ČZ vz.27
Pistole ČZ vz.27
Pistole ČZ vz.27

Okolnosti nálezu

Lokalita:Olomoucký kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:7 cm
Použitý detektor:XP Goldmaxx
12 hlasů
12 hlasů
zobrazeno:
5834x,
komentářů:
16,
nálezce:
Vari Vari
vyfotografováno:
4. listopadu 2016,
vloženo:
4. listopadu 2016

Komentáře

Kdybys jí očistil tak půjde poznat přesně. Takto by to mohl být i vzor 24

24 má závěr v průřezu kulatej a 27 placatej. Todle bude 27 ale může mit šikmé drážky a bejt předválečná. Ale v tomdle stavu je to asi jedno. Nic méně to zahoď, je to tak lepší. 8-)

V dnešní době i nedovolené ozbrojování, § 279, Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.

Coroner nemáš pravdu ,ptal jsem se experta na toto téma, je to stejné jako kdyby jsi měl doma nefunkční repliky zbraní. Nikdy nikdo tě neobviní z nedovoleného ozbrojování ,když máš doma tohle! Pokud v ní není zásobník se strelivem je to ŠROT. Jen kus rezaveho železa!!!! Ano je lepší mít papíry příslušných orgánů o nefunkčnosti, ale v tomto případě jsou zbytečné . Trochu rozumu k těm paragrafum , jo?! ;-)

Je odevzdaná PČR.odvezli ji pyrotechnici až z Frýdku-Místku,je to vz.27,zásobník rozsypaný a natažená.Neví ,jestli jsou v ní náboje,byla ucpaná rzí a hlínou,takže příště nechat ji na místě a nemanipulovat s ní.Přinesl jsem ji asi ve 14,40 a pyro přijeli v19,30,takže jsme nepsali ani zápis a policie to předala pyro a bylo to za pět minut skončené.

Coroner , kdyby si to četl pořádně tak v nadpisu máš - odevzdáno PČR :-D :-D :-D :-D :-D :-D

... to je moc dobře, provedeno přesně jak se to má!
P.S pro Doby: zašli prosím kontakt na toho odborníka co jsi sním vedl odbornou dišpudaci, odkud je ten exper? Jsi držitelem alespoň ZP? A zbytečné to opravdu není vlastnit příslušný doklad, věř!..


Ani jméno ani kontakt ti dát nemohu , jen ti řeknu že je zaměstnán u ministerstva vnitra a je velkým fandou 2. světové. Mmj je spolumajitelem funkčního tygra , který se prohání po Německu..., Kousek od nás má chalupu , jinak je to pražák . Vše co najdu z války mu dávám, vždy má radost jako malej kluk o vánocích. Fakt žádnej blb , jen je samozřejmostí ,že to co najdeš a máš doma, ukazuješ jen dobrým kámošům. Lidi bejvaj zlí ...... ;-) ;-)

je to na Moravě? Tak pokud je zaměstnancem MVČR, tak to bych ho mohl potkávat v práci. A pravdu díš, zlí jsou a čim dál víc!

P.S. Fanfula jak chodí, " chodí to dobře, ale neseje to..."

Jestli chodíš poslední půlrok do práce v Bruselu tak jo , ve středu přijel a 5. ledna zase mizí. Ne není to na Moravě, jihozápadní Čechy....co přesně dělá nevím, říkal, poradce ...

Ď. Poptám se , moc lidí z MV v posledním půl roce neodešlo do Bruselu jako poradce. Kde že má tu chalupu? V JZČ?

P.S. co vím Tigerů se do dnešní doby po celém světě zachovalo šest. Dva v Rusku (muzea v Kubince a v Leninu, obě v oblasti Moskvy), dva ve Francii (Vimoutiers a Saumur) a po jednom ve Velké Británii (tankové muzeum v Bovingtonu) a v USA. Pokud netrváte na Tigeru I, tak je v Německu zachován jeden Tiger II (zvaný též Königstiger). K vidění je v Munsteru v Německém tankovém muzeu (Deutsches Panzermuseum)., ale nejsem válkař a fakt tomu nerozumím,bohužel!.

Jo jihozápadní Čechy, ale co tvrdí že dělá a co opravdu to nevím. Více ti nepovím mám to zakázané .... o:-)

Ten tank je nějaký slepenec několika nadšenců , co jsou do toho zapálení.... vozí ho na různé srazy těchto nadšenců...ale má to být ll. ;-)

.....jeden tank přibyl v tankovém muzeu v Munsteru sestaven z nalezených částí bez horního poklopu.

jo dík může se přidat, odborníků a smajlíků není nikdy dost! Jen houšť!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru