Plechovka

nejprve jsem myslel, že je to nějaký kádéčko, nebo kahan, než jsem to opláchnul, pak zas ten adrenalín, nejsem žádnej hrdina, opravdu vás to úplně rozechvěje, vyfotit a pryč od toho, vypadá to, že na podzim se bude bagrovat, asi budu mít útrum, ale na druhé straně jsem rád, né, že bych toto vyhledával, ale nález prostě přijde, s tím nic nenaděláš, a hodit to zpět do vody by asi byla blbost, jsem rád, že jsem celej a těším se na další nálezy, opravdu mám nejraději stříbrný kolečka, lovu zdar hledači:-).

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Ruční granáty (3 názory) uzdedek: Ruční granáty, : Ruční granáty, nadlacan: Ruční granáty

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Plechovka
Plechovka
Plechovka
Plechovka

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:CS6MXi
0 hlasů
0 hlasů
zobrazeno:
1448x,
komentářů:
6,
nálezce:
uzdedek uzdedek
vyfotografováno:
6. července 2014,
vloženo:
8. července 2014

Komentáře

Sakra se s tou pyrotechnikou poslední dobou rozrhl pytel ne???? :-O :-O Hlavně opatrně ať se nikomu nic nestane.......

myslel jsem, že je to nějakej němec, ale opět a stále- sovětský, sovětský, sovětský...,a my se ptáme, kdo za to může? jedno je jistý, že z východu nikdy nic dobrýho nepřišlo...

Hovadina to brát do ruky o:-)

Ty brďo, záměna s plechovkou pravděpodobná a snaha podívat se co je uvnitř ještě pravděpodobnější..... a bum. Fuj, tohle najít nechci.

uzdedek:
Dedukce jak z nosu, fakt. To sovětský je tady proto, protože pomáhalo hnát to západní až do jejich šedých děr. Kdyby to tady nebylo, dost možná by se podařil plán "..je třeba, aby se čeština stala pouhým nářečím..."

je to úhel pohledu, myslím to všeobecně, měl jsem na mysli těch dalších 50 let stagnace, ale nemá cenu to rozebírat, a ta plechovka, samozřejmě to bylo myšleno nadneseně

No gratulka ;-) taky mám minulý měsíc nalezený dva kousky podobnýho hnusu tak ať ti to pípá a ať se s tím zase dlouho nepotkáme :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru