Polní František 3 Kreutzer 1812

Čau, dneska sem vyhrábnul tenhle polomrtvej koláč, kterej samozřejmě udělal velikou radost. Očistil sem ho v destilce kartáčkem na zuby ( jemně ) a chci se zeptat. Má cenu s tim něco dělat ? Oliváč nebo něco drastičtějšího ? Aby to nebylo horší než lepší..... i když, ten oliváč snad nic nezkazí. Děkuji za komentáře a názory. Ať se daří.

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František II (I.) (1792–1835) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 1196) František II (I.) (1792–1835) 3 Kreuzer (3 Krejcar)

Názory uživatelů

Průměr: 33,0 mm
Váha: 11,96 g
Území ražby:
Panovník: František II (I.) (1792–1835) (1 názor)
Rok ražby: 1812 (1 názor)
Nominál: 3 Kreuzer (3 Krejcar) (1 názor)
Materiál:
Č. mince: František II (I.) (1792–1835) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 1196) (1 názor) HerrBriz: 1196

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Polní František 3 Kreutzer 1812
Polní František 3 Kreutzer 1812
Polní František 3 Kreutzer 1812
Polní František 3 Kreutzer 1812

Okolnosti nálezu

Lokalita:Plzeňský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:Tesoro Cortes
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
736x,
komentářů:
9,
nálezce:
HerrBriz HerrBriz
vyfotografováno:
14. března 2022,
vloženo:
14. března 2022

Komentáře

Oliváčem nic nepokaziš a zkusil bych parátkem nebo bambusovou hůlkou od suši... Líp se drží a ořežeš si ji do tvaru jakej potřebuješ... 😊 třeba ještě prokoukne...

Ten je už po smrti :-) ale jestli mu chceš mu skusit pomoct tak mosazný kartáček a voda.

Byl sem nedočkavej a přez noc ho nechal v chelatonu 3. Jdu se na něj mrknout, odpol přidam fotku.

Chelaton na měď? To asi nebyl dobrej nápad...

Chelaton s mědí nereagule. Aspoň to píšou.... po krustě ani vidu ani slechu.

....ale je to mrtvolka.....

Tak to sem nevěděl že na měď nereaguje...

Herr. Zkus ho nahřát. Já to udělal a z mrtvolky byla polomrtvolka.💪🤫 Ještě ujde já mám horší. 👍👍👍

Hrobaři díky za radu, už sem tady zaznamenal, že Jezer dělá patinu nahřejvánim, tak to taky zkusim. To mam hodit minci na pánev nebo jak ?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru