Preußen Koppelschloss für Mannschaften

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přezky (2 názory)
SirMaik: Přezky, Vrky_cz: Přezky, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Preußen Koppelschloss für Mannschaften
Preußen Koppelschloss für Mannschaften
13 hlasů
13 hlasů
zobrazeno:
1502x,
komentářů:
5,
nálezce:
Cartman Cartman
vyfotografováno:
22. ledna 2018,
vloženo:
22. ledna 2018

Komentáře

Já kopie nesbírám ;-)

Jediný co na ní je nepůvodní je železný drát co prochází osičkou s trny, původní se rozpadl. Jinak krásnej kopanej originál ze Sudet. Dokonce ani střed není přilepenej. Když uvedeš rozumnej argument, proč se domníváš, že jde o kopii, rád se nechám poučit. Každopádně jsem si jistej, že žádnej neuvedeš :-)

Určitě chci víc :-) Akorát bych Tě nejdřív upozornil na detail. Použil jsi špatnej odkaz, protože to jsou roky 1847-1913. Moje přezka je vzor 1914, proto ji tam asi nemůžeš najít :-) Tady ji máš, ikdyž je to jinej výrobce než mojí přezky, každopádně je tam velká podoba. http://cassiodor.com/Artikel/6272.aspx Výrobců bylo mraky a hledat na chlup stejnou se mi nechce.. Tuhle přezku jsem si kopnul osobně a podle mých nálezů co jsem zatím přidal by Ti mohlo dojít, že asi nemám potřebu se tady naparovat fejkovou přezkou která navíc není nijak raritní. Když budeš chtít, pošlu Ti další odkazy.. Takže vzor 1914, né 1847 ;-)

Teď koukám, že jich pár maj i tady na tý stránce co jsi mi poslal: http://www.beltbucklegallery.com/nemecko-germany/armada-army/1914-1918-wwi/

To se stává.. I kvůli tomu to sem po troškách sypu :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru