Přezka

Jedna celkem zachovalá přezka . Foceno v práci ... pravítko jsem někam založil , tak pro představu velikosti přikládám vedle 10 korun .

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přezky (8 názorů), Botní a oděvní (5 názorů)
Karinn: Přezky, RadekRy: Botní a oděvní, zizka: Botní a oděvní, TienYtong: Přezky, Singer: Přezky, Brenn: Botní a oděvní, Master2: Přezky, Prochy6: Botní a oděvní, Harryll: Přezky, nastezce: Přezky, petroff: Přezky, KNAKER: Botní a oděvní, kovboj78: Přezky, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Přezka
Přezka
Přezka

Okolnosti nálezu

Lokalita:Olomoucký kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:18 cm
Použitý detektor:Golden Mask
7 hlasů
7 hlasů
zobrazeno:
1104x,
komentářů:
4,
nálezce:
OmajoCZ OmajoCZ
vyfotografováno:
30. března 2021,
vloženo:
30. března 2021

Komentáře

Tak si příště s focením počkej, až to pravítko najdeš... Tohle si ta pěkná přezka nezasloužila...

Díky za názor . Přezka je kolegu , co nemá založený profil. Aspoň k tomu přiložím něco smysluplného a ne třeba zapalovač , tužkovku nebo krabičku od cíček , co na sobě má plno obrázku rakoviny. Joo a fotky mám jen nález a nefotím si rypák nebo zbytek sbírky , svoje pracky nebo třeba čím jezdím na hledáčku jako podobní mozkově asi méně nadání uživatele typu jezer a tak. Přeji hezký den.

Stačí se podívat na Tvé předchozí příspěvky a hned zjistíš, že jsi ve stejném pytli jako Ti, o kterých tu píšeš... Třeba kočka s nálezem, nebo dělový kříž na noze... Gratuluji, tleskám tvému dvojímu metru! :-D

Jasně Radku , s těmi nálezy plně souhlasím , po nich mi nevím teď si už nepamatuji zřejmě admin poslal do schránky ze tří mailiky s příklady jak by to mělo vypadat a jak ne . Když koukneš na data přidání snažil jsem se , aby to mělo hlavu a patu viz. třeba podložka pod mince nebo aspoň ten papír jak je tady u nálezu. Nález PG by snad byl v euforií každý , takže by ten příspěvek vypadal prakticky stejně. U kříže jsem i v příspěvku psal , že skrz mojí radost jsem ho pořádně nenafotil před čištěním až na zmíněnou fotku na noze. Chtělo by se to nad mým profilem nejdříve trošku zamyslet , než odsoudit knihu podle obalu. Jsou tu kolegové hledači , kteří už mají v prospekci pěkných pár let odchozeno a hodí sem příspěvek takového blitna, že by člověk nevěřil . Proto jsem také přestal veškeré moje nálezy přidávat skrz individua , které se na tomto fóru nachází .

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru