Bronzová plaketa

Potřebuju určit tuto plaketu, není to můj nález, majitel a nálezce tohoto pouze ví, že existuje něco jako internet, nijak si s ním nerozumí.
Jistě se najde odborník na předválečný Německo, stejně to bude asi jen nějaký spolek pejskařů z Berlína r. 1935 :-D
Trochu jsem zapomněl na měřítko, ale je to trochu větší než CD, pekelně těžký, asi bronz. A ta destička k tomu prý patří, bylo to pohromadě na nějakým asi mramoru, pískovci, já nevím. Nejedná se o nějakou trofej třeba za nejlíp učesanýho pudla, nebo tak nějak? :-) Díky za určení.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Výstavy, kulturní akce (1 názor), Odznaky, medaile, plakety (1 názor) Newt: Odznaky, medaile, plakety, sock: Výstavy, kulturní akce

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Bronzová plaketa
Bronzová plaketa
Bronzová plaketa
Bronzová plaketa
Bronzová plaketa

Okolnosti nálezu

Lokalita:Ústecký kraj
Stav půdy:Suchá
Použitý detektor:LP Zero 23
0 hlasů
0 hlasů
zobrazeno:
1342x,
komentářů:
3,
nálezce:
Newt Newt
vyfotografováno:
9. října 2015,
vloženo:
11. října 2015

Komentáře

narodni liga pro chov psu

http://www.therupturedduck.com.hosting.tds.net/WebPages/Medals/Medals/m025.htm

překlad članku
M-025 Vzácný, Larva Non-přenosný Bronze Award za mimořádný přínos v RDH (Národní liga pro chov psů němčiny)
Zde je něco, co jsme ještě nikdy jsem neměl co nabídnout! Je to velmi působivé velké verze tohoto ocenění za vynikající výsledky v daném RDH, nebo "Reich Asociace německých Kennel bytostí" ("Národní ligy pro chov psů německého"). Je to ohromující ocenění, a docela masivní na 145mm (téměř 8 ") v průměru. Cena je dokončena v bronzu, který posílil jen trochu. Detail k velkému, svalnatý "federální" orla je vynikající. Pod jeho křídly je název organizace s iniciálami "RDH" v svitek ve svých drápech. Jméno designéra, "Hager", je vidět Pod svitku. Dno ocenění představuje scénář "pro vynikající výsledky" ("za vynikající výsledky"), nadřazené svastikou. Zadní strana je hladká ocenění. Původní modré oblázková koženkové pouzdro je v ceně. Tam je velmi ozdobný mosazný závěs a spona, která zaručují je případ uzavřen. K dispozici je minimální opotřebení na vnější, s jednou stranou horního víka roztrhané v rozích, ale v žádném nebezpečí, že by se uvolnila. Horní víko interiéru je dokončena v špinavě bílý satén na s modrým páskem (pro držiteli osvědčení?). Compartmented Spodní část pouzdra je dokončena v špinavě bílý hrnou materiálu. Můžete vidět toto ocenění zobrazený na straně 82 z knihy s názvem odborových organizací Třetí říše JR Angolia a David Littlejohn. Super-vzácné a žádoucí ocenění a jeden z nejvzácnějších medailí tabulky, které jsem kdy zachází!
$ 1,050.00 8-) uf,googl maka

Tak předpokládám, že kamarád bude mít radost, díky ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru