Šesták

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František Josef I. (1848–1916) – 6 Kreuzer (6 Krejcar) (č. 81) František Josef I. (1848–1916) 6 Kreuzer (6 Krejcar)

Názory uživatelů

Průměr: 19,5 mm
Území ražby:
Panovník: František Josef I. (1848–1916) (2 názory)
Rok ražby: 1849 (3 názory)
Nominál: 6 Kreuzer (6 Krejcar) (3 názory)
Materiál: Billon (Cu+Ag) (2 názory)
Č. mince: František Josef I. (1848–1916) – 6 Kreuzer (6 Krejcar) (č. 81) (4 názory) petroff: 81, kacuro: 81, Scarmasax: 81, KNAKER: 81

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Šesták
Šesták
Šesták
Šesták
Šesták
Šesták
Šesták
Šesták

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:15 cm
Použitý detektor:Eq800.
6 hlasů
6 hlasů
zobrazeno:
521x,
komentářů:
9,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
14. října 2021,
vloženo:
22. října 2021

Komentáře

Pěkný 👍 gratulujeme 👍 ;-)

pěkná ;-)

Díky ;-)

Úplně na chlup stejný jsi našel i v roce 2021 ( i s tím škrábancem vlevo na rubní straně) ? :-D

schmide-hezký pokus ale trošku mimo :-Dna straně s erbem je ten dnešní malinko ohlí při levém okraji.Na straně s šestkou je ten dnešní ošoupanej a u tohoto z roku 2021 je ražba vcelku zachvalá.Ještě něco?

Jenom třeba ještě malý detail-u dnešního škrábanec přes písmeno S dole v levo na straně s erbem a tady na tom starším evidentně chybí ;-)Ano mohl jsem vzít hřebík a dodělat ho tam.Jenom nevím proč.

schmiede-můžu ti říct že si mě nasral!Chlap se omluví a uzná chybu.Jediný co jsem si teda dovolil bylo to že jsem kopnul stejnej šestikrejcar,stejnej rok,stejnou mincovnu.To podle tebe stačí k nařčení?Aby jsi s tím neměl teda takovej problém s porovnáním tak jsem dokonce došel přehrabat tyhle obyčejný stříbra a našel tam i tenhle z roku 2021 a vyfotil s tím dnešním.Jestli stále budeš tvrdit že je to ten samí tak si zajdi na oční.V hospodě(nejenom tam) za nařčení ze lži dostaneš přes dršku nebo se omluvíš a platíš panáky.Tady u klávesnice si byl hrdina aniž bys cokoliv porovnal.Vložím ti fotky i sem tak jako jsem to udělal i u toho dnešního v domění že když si tak rychle reagoval a dělal soudy tak stejně rychle se omluvíš a dojdeš si dát pár facek.

jivo, velice se Ti omlouvám, že jsem Tě jak říkáš nasral a nařkl. Dostal jsem z Tebe strach, že mně dáš přes dršku a to nejen v hospodě, kam ostatně nechodím a tudíž se musím obávat, že i kdekoliv jinde, tak asi budu muset skončit s hledáním a přestanu chodit do terénu, protože nebudu vědět, kde si na mě počkáš. Díky za upozornění a vyhrůžku ! Jen si dej pozor, abys si mě třeba s někým nespletl. Jsi určitě asi nějaký velký rváč, ale dávej si také dobrý pozor, protože nikdy nevíš, kdo může proti Tobě stát. schmiede. :-(

schmiede-No to je teda omluva.Než aby si přiznal že si se unáhlil a udělal ze sebe blbce uděláš ze mě bitkaře o:-)Já jsem nikde nepsal že bych si tě našel a dal ti přes tlamu.Naopak že by si se měl profackovat sám.Psal jsem jenom jak to chodí třeba v hospodě.Takže tvoje omluva vlasně nedává smysl.Přečti si ještě jednou a pořádně co jsem ti napsal!A jediný v čem máš pravdu je to že nikdy nevíš který blbec proti tobě může stát.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru