Smůla

Dnes bylo pěkně, tak jsem vyrazil na pípačku. Dvě hodinky v lese a tři knoflíky v kapse. Tak jsem šel obklikou k autu přes malou louku. Po deseti minutách mlýnská plomba, dalších zhruba deset minut 1 kreuzer 1800 a 50 m od auta slabej signál. ID 9. Ve 25 cm, něco jako prsten, vytáhnu, promnu mezi prsty a křup. No nafackoval bych si, konečně prstýnek s kamínkem a ja ho zničím. Tak jsem došel k autu, opatrně vložil do přihrádky a hurá domů na očistu. Doma ho strčim pod kohoutek a jemně čistím kartáčkem, už na mě kouká punc a v tom křup a zase. Prostě mi asi nebyl souzený. Poprosil bych místní borce, co je to za punc. Diky moc a ať Vám to nekřupe jako mně.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: 1. Prsteny zlaté (2 názory), 6. Prsteny ozdobné se sklem (2 názory), Prsteny (1 názor), 2. Prsteny stříbrné (1 názor)
Marthyn: 6. Prsteny ozdobné se sklem, Lida: 6. Prsteny ozdobné se sklem, zizka: 2. Prsteny stříbrné, Kroo: Prsteny, Franz1983: 1. Prsteny zlaté, kacak: 1. Prsteny zlaté, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Smůla
Smůla
Smůla
Smůla

Okolnosti nálezu

Lokalita:Olomoucký kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:25 cm
Použitý detektor:nox 800
11 hlasů
11 hlasů
zobrazeno:
1537x,
komentářů:
6,
nálezce:
Tominac Tominac
vyfotografováno:
7. listopadu 2020,
vloženo:
7. listopadu 2020

Komentáře

Nezoufej, nález je to parádní :-) mě to křupe jinde. Právě dnes jsem přišel o práci už potřetí za tu korunu. Teď momentálně mám pocit že už to němuž být jinak než likvidační.. Ale víš co? Zítra vemu noxíka a bude zase líp ;-)ať to pípá

Koronu o:-)

Shadow. To mě mrzí, určitě je to o proti mému prasklému prstrnu nic. Přeji Ti ať získáš spoustu jiných příležitostí na práci v tomhle tom zku... Rveným období. Drž se.

za palec je ;-)

Nejspíš nízkoryzostní zlato do 250/1000 (tzv. Nové zlato, Neugold). ...

I zlomenej prsten s puncem je pořád super nález. Gratulace !! :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru