Stačí jen hledat!!!

Druhý den,stejné místo,po hodině kopání bordelu.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Wehrmacht (1 názor) bonsai: Wehrmacht

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!
Stačí jen hledat!!!

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Makro
15 hlasů
15 hlasů
zobrazeno:
2285x,
komentářů:
27,
nálezce:
bonsai bonsai
vyfotografováno:
11. června 2020,
vloženo:
19. června 2020

Komentáře

Je v kuse, počítá se ;-)

;-) ;-) jo akorát mne serou,ti amatéři po kterých je polovina lesa plná nezahrabanejch děr a vykopaných plechovek :,-( :,-( :,-( :,-(

Tak to máš pravdu.Jestli jsem to dobře pochopil z tvých příspěvků,chodíme + - podobnou lokalitu.Já Tomice*Ouběnice*Jiřín*finish Budenín.A co sem před 14i dny potkával byl fakt masakr.Díry jak při výkopu metra a přesně hafo železí poházenýho kolem.Vypadá to tam u nás na nějakýho detíka lenocha-většinou kopáno v místě kde se dá zaparkovat.Natahal sem toho přes půl modrý Ikea tašky.Třeba se tam někdy potkáme.Ať to pípá krajane :-)

:-O :-O :-O Budenín-Kaliště tam já končím,a pokračování na druhé straně Louňovice-Načeradec-Mladá Vožice 8-) 8-) 8-) 8-)

Paráda panáčku, gratulace! Vožici mám 20 minut a od včerejška na noxovi hloubkovou 15ku. Kdy vyrazíme? 8-) ;-)

Jestli se nemejlím, tak to je ten první typ, kde slepice čumí doprava? o:-)

Krasavice posílám palec ;-)

Argil: ano-ano pravotočivá slepice :-D :-D :-D :-D
příští víkend by to asi klaplo-hloubkovou nebudeš potřebovat všechno je to do 15 max do 20cm hlouběji budou ty bouchací hajzly :,-(
;-) ;-) ;-) 8-) 8-)

Ou, to už budu v arbeitu. Tenhle víkend to neprojde?

:,-( :,-( :,-( to jsem v arbeitu pro změnu já :,-( :,-( :,-(

Já o víkendu můžu... ;-)
Že bych po delší době vyrazil na válku...? :-)

Bonsai ,do Vožice nee,tam je krakonošovo o:-) :-D

Jo jinak grt,pěkná ;-)

Majku... rekla bych, ze po hodne dlouhe dobe ;-) ale vezmi i kosik na houby, ja mela za tyden hledacel nekolik kosiku ;-) ;-)

Njn Verčo, teď jsem se snažil v jiných končinách o středověk...něco se povedlo, tak zase zkusím ty větrníky... 8-)
Jj, plánuji smaženici :-)

Zdar pánové, tý díry nejsou jen u Budenina ale i u Neustupova, bohužel jsem tu místní a pořád se jen divím díry jak do prdele a železo venku stále vozim do jankova šrot :-(

Ferry:no ono je to i k nám Jankov, Ratm....,Odlo...,jezdí sem taková dvojice rádoby kolegů,díry jsou i na polích a na loukách.Asi před rokem jsem se dohadoval s pánem,majitelem louky kde jsem chodil.Přilítnul jako vítr,že ať jdu pryč,že nebude opět zahrnovat ty díry co tam zůstávají.Když jsem mu ukázal jak to dělám a že po mne žádný díry nezůstávají,tak byl hned v pohodě a ještě mi ukázal kudy vedla původní cesta :-) :-) :-)

Ano ,máš pravdu mě byly u baráku na louce a Jirka K. Je v pohodě ale ty dva jsem hnal je jim jedno že máš louku pro koně .A v Neustupove je kluk z holkou a těm jsem dal čočku a už zahrabavaj. Pokud budeš chtít tak se mužem sejít u mě na.kafe den ti typ na válku . ;-)

Nemuzeme lezt Majkovi tolik do valky, bo by na nas zanevrel 😉 Vid sousede?

Tak já jsem přející, pokud si to najde někdo na druhém konci republiky, ale když v mém rajónu, to neznám bratra ( kolegu ) !!
:-P :-D :-D

:-P :-P :-P :-P počkej-počkej zajíci (kolego) :-P :-P :-P :-P :-P
ti ten rajon přeorám o:-) o:-) o:-) o:-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D
od červený do leva-zpátky taky do leva 8-) 8-) 8-) 8-) a rybníčkama zpátky :-P :-P :-P :-P

Sice jsem celoživotní optimista,ale ruku na srdce,obávám se že bude hůř 😞.Každej se mi za mrcasení smál a dneska člověk potká pomalu víc lidí s klackem než houbařů.Přátelé z mého rodného kraje nebojte se konkurenta,jen juniorovi při expedicích ukazuji místa kde jsem trávil dětství ;-).Ať vám to skáče rovnou pod cívky 8-) 8-) 8-)

Ale asi se mě tam nezbavíte úplně ;-) -teď před spanim frčí u skřítků Železný kruh od Novýho.A po akci s archeologama u nás (kanalizace) je ten starší natěšenej na chatu jak blázen :-D

:-D :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Kdepa ze to delaji kanalizaci????? ;-) 8-) ;-) 8-)

Kamaráde u nás ve Skalici,ale žádná akce bohužel nehrozí.Totálně sem přišel o iluzi archeo ,,romantiky’’.Ty borci maj tak neskutečně svázaný ruce,až to neni hezký.Objeveny 4 lochy z xtýho stoleti-pár hodin výzkumu a šup zasypat :,-( Holt síla kapitálu.Mě protáhli trubky historickym sklepem v úrovni prsou a ani se neobtěžovali počkat na archeogang.Hodně sme debatili a doufám že mi mrcasníci budem jednou s archakama predsunuta jednotka 8-) HAWK :-)

no pekne ... v Praze v historickych sklepich klasicke dvere od wc z doby komance ... krasne klenby, clovek by zaplakal..... takze vim, o cem je rec .....

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru