Ústupovka kompas

Zdar hledači, nález ruského kompasu v kamenech z roku 1939 ...kompas funkční. Líba

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Kompasy a buzoly (4 názory), Věci denní potřeby vojáka (2 názory), SSSR (1 názor), Kompasy (1 názor)
GATTO: Kompasy a buzoly, LoneWolf: Věci denní potřeby vojáka, Tvrdikja: Věci denní potřeby vojáka, Tom78: Kompasy a buzoly, kocka1963: SSSR, Kutlak.pepa: Kompasy a buzoly, : Kompasy a buzoly, Karinn: Kompasy, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Ústupovka kompas
Ústupovka kompas
Ústupovka kompas
Ústupovka kompas

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Xp deus
19 hlasů
19 hlasů
zobrazeno:
1113x,
komentářů:
21,
nálezce:
Liba78 Liba78
vyfotografováno:
6. února 2022,
vloženo:
15. února 2022

Komentáře

Krása gratulace 👍👍

Pěkný! 8-)

Dobrej kompas👍

Pěkná práce grt 💪👍

Krása 👍😃 ta střelka fakt funguje ?

Ano, je to k nevíře, ale kompas opravdu funguje. No holt ruský výrobek!

Už nezabloudíš👍

Parádní kop Libuno, poctivá Ruská práce. Neuvěřitelný jak to maj udělaný, že i po tolika letech fachá. ;-)

Supr kop i s boxerem👍

Tak já taky kamarádsky upozorním na pár drobností. První drobností je, že to není Ruskej kompas, ale Sovětskej kompas. Ta druhá, podstatnější drobnost je, že to není kompas, ale buzola... :-D

Tak bacha aby ses nezbláznil z toho konvoje. I když jak to tak čtu, tak už se asi stalo.. Ale jak píšeš - nic ve zlým. Sranda. Ha ha ha, he he he, hi hi hi.... 👌 už se můžeme smát?

Musíš na ně od lesa.. Známku si nekoupit a jezdit po polňačkách jako správnej kolchozník.... ;-)

Hrozně nerad to dělám,ale doteď jsem byl rád že se na tyhle stránky netahá politika. Je mi úplně jedno kdo komu fandí,a jakej má názor na Rusáky nebo Amíky.Pouštět se zaafektovaně do takovejhle debat můžeme někde jinde a jinak. Třeba si dát i přes držku jako Sparťani a Baníkovci. Ale ne tady.To by se tu za chvíli mohli řešit fialový ptáci s pětikolečkem nebo koronáč a kdo je větší vovce. Těm co sdílejí můj názor děkuji,a ty ostatní prosím o trochu soudnosti.Dík😺

Kočka1963.Přesně.Politika tady nemá co dělat.Tady nejsou novinky.czzzzz

Tak já tady jsem pod tímhle profilem asi tři roky. Za tu dobu si snad každej mohl všimnout, že politika je mi totálně ukradená. Jen mě mrzí, že se tady dává tak málo banů. Jestli vůbec nějaký. Je škoda, že se tady neustále dokola točí několik lidí, blijou tady svoje moudra a ostatní se k tomu radši ani nevyjadřujou už jen kvůli tomu, aby se nedostali do nějakých hádek a podobně.. Prostě škoda. Takový pěkný stránky a nechá se to tady klesnout až na úplný dno. Pak už bude pozdě, protože většina těch rozumných lidí se sem už nikdy nevrátí.

Tak už přes čtyři roky... Panečku to nám to letí :)

Pravdu máš, ale asi je to dobou.
A tu nezastavis :,-(

Simir: Snad mě za to místní Amerikanobijec nezavře do kazajky, ale chodím na několik zahraničních webů (kde se kupodivu komunikuje anglicky) a tam takový problémy nejsou. Lidi tam jsou v pohodě, vždycky ochotný poradit. Nenadávaj si mezi sebou a hlavně se tam nezávidí. To je asi největší rozdíl. Z vlastní zkušenosti vím, že tady (myšleno v ČR) jsou schopný si lidi závidět i blbou kopanou WH přezku. Na těch zahraničních webech tohle prostě neznám. Když se tam náhodou objeví troll, tak se upozorní správce vlákna, dá se na měsíc ban a je klid. Nevím, proč tady je to takovej problém.

Rus to tam určité neschoval ...možná nějaký vlasovec. Tady Rus vůbec nebyl, jen Amíci. Myslím že to tam nechal někdo od WH ...trofej z východu. Je to ústupovka v lese a našlo se tam už dost věcí po WH. Minule přezka LW a Id.tankán.

Jinak nemá cenu se tu vyjadřovat k některým příspěvkům. Jsou věci které mě taky na dnešní době štvou a chápu vaší rozladěnost, ale sem to opravdu nepatří. Řešíme tu nálezy a historii! 8-)

Компас Адрианова армейский - vyráběn a používán byl až do nedávné doby.

https://www.youtube.com/watch?v=Rb42h2F_vBo

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru