Všeobecný útok ve stříbře

Tak sem se taky konečně dočkal. Málem semnou šlehlo a konečně sem se válečně pořádně odpanil po 7 letech. Ta strakárna je
hooooodně hodinách :D. Myslel sem že bude v daleko horším stavu ale nakonec ještě larádičku udělá. Pole udělá hold své. Ale ve stříbře mam moc velikou radost.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Všeobecný útok (1 názor) pavelnokta: Všeobecný útok

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Všeobecný útok ve stříbře
Všeobecný útok ve stříbře
Všeobecný útok ve stříbře
Všeobecný útok ve stříbře
Všeobecný útok ve stříbře
Všeobecný útok ve stříbře

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:30 cm
Použitý detektor:Minelab equinox 800
11 hlasů
11 hlasů
zobrazeno:
1142x,
komentářů:
18,
nálezce:
pavelnokta pavelnokta
vyfotografováno:
11. srpna 2021,
vloženo:
11. srpna 2021

Komentáře

Peknej ;-)

Je to určitě stribro? Me to přijde jak zinkový ale nevim.
Ale gratulace 👍😊

Máš to pěkný 👍 gratuluji velice. Hlavní je že ti udělala radost. O tom to přeci je 🤗🤗✌️👍👍👍

Gratulace teď ti to konečně začne padat. Ať se daří .

Jo je postríbřený místy . Je to dost ošoupaný vevnitř byli ze zinku. Diky hoši

Super 👍

Tady se Jindro Pavla musím v pár věcech zastat. O dost věcech co má na profilu vím, že je fakt kopl.

Nálezy chce vyměnit nebo odkoupit kde kdo.
Když kopneš artefakt, pro který ten druhý dýchá, pravděpodobně ho bude od tebe chtít, aby se k němu aspoň trochu přiblížil, cítil z něj to vzrušení a pocit, že to má.
To je běžná věc i na LP, kdy kopneš něco zajímavého a během chvíle ti chodí zprávy od ostatních hledačů s buď finančními nabídkami nebo výměnou. Protože jim právě tvá věc třeba ve sbírce chybí.
Nezahrabávání dir není Gut, to máš pravdu. Je spousta lidí kteří něco kopnou a zahodí to. To se mi taky nelíbí. Jednou přijeli známí hledači co natáčí na YouTube do našeho kraje a kopali nám na louce kousek za barákem. Vypadalo to tam jako po bombardování, všude velké díry, rozházené odpadky a nepořádek větší než tam byl předtím. Hlavně, že měli své video a lajky od fanoušků....
Lokality ze mě láme taky kde kdo a já už někdy taky nevím kam jít hledat. Co se týče války, je to už 29x zběhané z leva do prava a zprava do leva. A pokud kopneš raritu a někdo chce vědět kde, protože tam chce 100% běžet taky a urvat si něco pro sebe, tak je to zase jen na tobě pokud mu to prozradíš, ať to z tebe láme jak chce.
Pokud Pavel někoho přemlouval k soutěži, není to žádný trestný čin, viděl v tom třeba nějakou příležitost jak uspět, něco vyhrát, nevím.
Pořád lepší, než když u nás na ústupovce mladý kluk, čerstvý hledač našel na poli Darovací prsten SS. Všiml si ho nějaký týpek, že běhá na známém poli, tak šel za ním.
Zeptal se ho co našel, ukázal mu prsten. No a týpek mu řekl, že mu dá 20000 za něj. Kluk kývnul a dostal směšných 20000. Všichni víme, jakou má cenu ;-) Třeba tohle štve mě. To je skutečná sviňárna a děje se to často, kdy znalí lidé odkupují za směšné částky supr nálezy začínajících hledačů a neřeknou jim: "Kámo, našel jsi raritu, má to hodnotu jako blázen"
A jinak záleží jen na tobě, pokud něčí nabídku přijmeš, či ne. Máš přece vlastní hlavu. :-)
Co se týče soutěží tady na LP, lepší dát sem kopnutý nález někoho jiného, než sem dávat koupené věci, nebo podezřele skvěle vypadající věci ze sbírek. A to se tu děje.
Jinak jestli tě Pavel nějakým způsobem zklamal ti neberu, to je mezi vámi. Tohle píšu jen aby ses na to mohl podívat i z jiného úhlu.
:-)

Pěkně napsano... jen by me zajimalo skutečná cena toho prstenu kdyz 20000 je žalostně málo...🤔 nejsem znalec...

Hele napíšu to sem ať to víte. Cenu prstenu určuje v první řadě jeho stav, ale pohybují se někde mezi 75 až 150tis.
Přesná částka stanovena není. Záleží, čí ten prsten byl. To určuje jeho hodnotu.Pokud bys kopl prsten někoho známějšího té doby, tak je cena o dost větší. Samozřejmě hodnota historická je mnohem víc než ta peněžní.
Byly k nim dány ještě udělovací dekrety. S dekretem dostává vyšší hodnotu, ale ty jsou buď spálené a nebo ve starých archivech bůhví kde. Zkrátka když ho kopneš, jsi v nebi :-D Když se rozhodneš někdy něco prodávat, tak to prodej člověku co ty prachy má. Dá ti je.
Člověk co je nemá bude smlouvat, nebo se tě snažit obejít s výhodou tvé neznalosti.

JindraPb- zdravím kolego, četl jsem že má dotičný více profilů,tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jsi zde mohl napsat o jaký profily jde ať si dáme pozor,diky ;-)

Panhlina97 diky takhle mi to bohate staci 😊

Bože Jindra alias Pepa Lovaš z lovcu ka fb který obchoduje s municí a veškerým archeem co vykopal. Kamarade nechtěj abych tady napsal co jsi zač a proč si na mě vymýšlíš takovou špínu nechtěj mě nasrat. Myslim si že na fb sem to napsal jasně a lidi tě tam novela shodily. Mě říkáš jakej jsem na hovno hledac přitom u tebe se věc neohřeje ani den. Prodas i vlastní manželku kdyby to šlo. Nemlvě o archeo věcech. To že si vykopal dva darovaky a hned je prodal je druha věc. Niceho si nevážíš a mě tady určitě špinit nebudeš. Nebo to budu řešit jinde. PS. Profil mam jen jeden. To ze mi kamarádi dali hlasy do soutěže neznamená že mám profilu víc. Demente

MODREY jinak taky by mně zajímalo jaké profily napíše. Sam se budu možná divit. Kolik jich vlastně mam a nevim o nich.

A ano nasel darovak nemel profil na lovcich tak sem mu řekl ze ho sem muzu dat do soutěže a kdyby vyhral dostane detík. To je vidět jakej jsi znalec kdyz tady meleš o penezích. Ja si myslim ze kdyz mam noxe tak určitě bych to nedělal pro vanquishe

Vy ziráte,mi ziráme-Vizir :-D

Modrey :-D :-D

Uz ma ban :(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru