Zlaté rozloučení s rokem 2017

Zdarec krtci. Po dlouhém vyjednávání s mexičanem a Tomem zvaném Véna jsme vyrazili den před koncem roku na 200km dlouhou hledačskou rozlučku s rokem a svatej mrcas vyslyšel volání které proběhlo během cesty v autě-už dlouho nevypadnul goldík!!!! Teplota na teploměru ukazovala -3 až -4 a to nám moc nevonělo,ale na místě byla jen malá krustička,takže v poho.Polátko proběhané křížem krážem nám také moc na náladě nepřidalo,ale vrhli jsme se mezi miliony ťápot a hledali neproběhané proužky . Asi po půlhoďce hledání,chtěla tomu náhoda že jsem trefil čtverec 3x3metry kam cívka kolemjdoucích nedosáhla ,kolem stopa křížem krážem. Uprostřed toho plácku tón na který bych nevsadil ani tu nejzmuchlanější grešličku ,že bude skrývat golda. To co přišlo potom už nemusim popisovat,známe to povětšině všichni dobře. Mexičan byl kousek odemne ,prožil se mnou kopec radosti. Poprosil bych jestli by někdo nevěděl o jaký šutr by se mohlo jednat,tuším jaspis,ale opravdu jen tuším,jde do oranžova . Prsten bude starší kousek,je ještě bez punciku,odhad stáří taky potěší.Váha je 6gramů. Přeji všem zdravíčko a hodně hezkejch i ošklivejch pípanců ,páč nikdy nevíme!!!!!co se pod nima skrývá.Čauky sládek

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: 1. Prsteny zlaté (3 názory) Sun: 1. Prsteny zlaté, jarkan: 1. Prsteny zlaté, Mac: 1. Prsteny zlaté

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Zlaté rozloučení s rokem 2017
Zlaté rozloučení s rokem 2017
Zlaté rozloučení s rokem 2017
Zlaté rozloučení s rokem 2017
Zlaté rozloučení s rokem 2017

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihomoravský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:15 cm
Použitý detektor:gm4 old
28 hlasů
28 hlasů
zobrazeno:
2014x,
komentářů:
6,
nálezce:
sladek sladek
vyfotografováno:
8. prosince 2002,
vloženo:
2. ledna 2018

Komentáře

Omluva za dabla,telefon si odešle kolikrát chce.

Sen každýho mecasníka !! Gratulace !!! :-D

Je to polátko který vždycky dává agčka i když je prošlápnutý vždycky něco nadělí,jsou hledači kteří chodí po poli pro srandu králíkum a mají kolikrát stroje za desítky tisíc,nejednou jsme tomu svědky,ale ty nám nevadí,naopak.Agčka taky napadaly;-).

A nočka skončila trénování na příští silvestrovskou noc. Pivko vínko v pohodě, k rumu a Holašovickejm utrejchum se nevyjadřuju.Ale natapáno je tam již řádně.Na políčku i po letech prohledávání padaly Ag před 14 dny ve velkém a i nyní zase pár kousků padlo. Ale díky bohu je takových lánů více.

Tak to tě kámo lituju,100km na 1kousek :-),ale kdo hledá najde!!!!!! stará pravda.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru