Detektor kovů Minelab Sovereign GT

Detektor kovů Minelab Sovereign GT je vysoce respektovaný mezi pokročilými hledači pro svou výjimečnou všestrannost a schopnost vysoce efektivní detekce v nejrůznějších prostředích. Tento model využívá technologii BBS (Broad Band Spectrum), která poskytuje simultánní detekci na mnoha frekvencích, což zajišťuje vynikající hloubku a citlivost detekce na širokou škálu kovových cílů. Minelab, jako lídr v inovacích a technologickém vývoji detektorů kovů, navrhl Sovereign GT tak, aby byl robustní a spolehlivý v těch nejnáročnějších podmínkách, od slané vody až po mineralizované půdy, což umožňuje hledačům objevovat poklady, kde jiné detektory selhávají.

Sovereign GT se vyznačuje také uživatelsky přívětivým rozhraním, které usnadňuje hledačům rychlé nastavení a efektivní používání. Jeho pokročilé funkce, jako jsou automatické vyvážení terénu a výkonná diskriminace, umožňují hledačům přizpůsobit detektor specifickým vyhledávacím podmínkám. Ergonomicky navržená rukojeť a vyvážená konstrukce Sovereign GT poskytují pohodlí pro dlouhodobé používání, což činí tento model oblíbeným nástrojem pro seriózní hledače kovů, kteří vyžadují špičkové technologie a spolehlivost pro jejich hledačské dobrodružství.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 16:46

jsem viděl v půlce září v Itálii.Neuvěřitelné !Pán v neoprenu, jen těleso přístroje ve vodotěsném obalu s okénkem, zavěšeno na zádech na krku.Hedal ve vodě od pár centimetrů až po brodění nad prsa.Připomínal mě koně, jak hrabe pravou přední ve vodě a často zvedl nohu a volnou rukou ukládal věci do krabičky.Dle vyobrazení - minelab sovereign GT a druhý měl též minelab, ale nejsem si jist typem.Během hodiny ukládal nálezy do krabičky asi 15x.Slečna čekala na lehátku vedle nás a když si šli odpočinout, přebírali nálezy.Masivní řetěz s plackou ze zlata - typuji od 30.000.-výše, nějaké mince, řetízky na nohu, řetízky ap. 8-)Buďto to tak dobře ovládal, nebo měl tak kvalitní hledačku. :-D

Zdravím chtěl bych se poptat,terra po nasazení sondy od \Vás šlape na 7,5Khz super,nedá se srovnat se sondou co tam byla,odměna byl odznak za zranění:-)tu mou to nějak baví a jak říká kamarád semínko od garetta ACE 150 jí opravdu začíná nestačit:-)co kdybychom k teře pořídili tento detektor Sovereign GT???Jaký je tvůj názor,moc mrskalů ho asi nemá?????díky za info:-)) ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru