já se musím přiznat jsem na nule
kolik máte zlatých mincí?
Ahoj lovci, ag již sečítáme. A co zlaťáky má někdo ?
já jakbysmet...
Ano na vánočním sromku bežne napočítám až 35 kusů každý rok
pifin71 - no ty jsi z bohaté kraje, ty by jsi mohl teoreticky už mít
Nyní už tři. Dva tady jsou třetí je nový.
tak gratulace ke třetímu, jinak jsem koukal že máš samé pěkné nálezy, fakt se ti daří
Někdy a pak velmi dlouho nic jako poslední dobou, ale nestěžuju si, rád se projdu. Taky bych kecal kdybych řekl že mě to někdy nes.... ale o tom to asi je, že néjní vždycky posvícení.
přiznám se nalezených zatim 0
Hlásím stejný počet
Já taky
nápodobně, nemám ani Au ani Ag eště :(
Musiš si dát jinej nick )))))
Taky jsem na nule
0 a ani nevim jak to asi vypadá
Já bych řekl že průměrný detektorář co chodí deset let najde sotva jednu Já samozřejmě nemam žádnou a nedělám si iluze že bych někdy nějakou našel.
Za 8 let hledaní 3 kusy. A to chodím hledat poměrně často. Inu z toho vyplývá, že zbohatnout na detektoringu se nedá... Ale to zjistí časem každý hledač.
Já jsem našel jeden zlaťák asi po 2 měsících hledání ale nevím jak ho vyčistit.Prosím poraďte dík.
ben06:Pokud jsi našel Au minci, tak čištění nepotřebuje.Stačí ji pouze opláchnout vodou.Takže kdo ví, co jsi to vlastně našel...
Nedělejte si s kolegu srandu,taková patina na zlatě je svinstvo...
Zlato umí zčernat tam, kde bylo dlouhodobě ve styku s železem.
Zlaťáky nemám, ale našel jsem už pár prstenů a vždy byly jako nové - jak z písku, tak z hlíny.
1 KS v top stavu už si brousím Garetta na dalsí
jeto pecka něco takového najít ale zatím nemám to štěstí
Nemám
NULA!! A asi to tak dlouho zůstane. Ale soc. zlaťáků (1kčs) už mám hejno
Tak už mám
a fotecka nebude?
Už je tu z minulého roku
a joooo, sorry.
Ani snad nečekám, že by nějaká..
0 (a ne proto, že bych je hned tavil na cihly )
..jednou příjde, doufám
ahoj, kde si zobral stare mapy danej lokality?
dik
zatim jen jednu minci ale jen pozlacenou
1 zlatý dukát ale škoda že len kupený
Já mám tři, ale všechny jsem je koupil nebo dostal :) Pokud bych něco takového vytáhl z půdy, asi by mě kleplo.
Taky nic. Zlatej jsem nenašel zatím kousek ničeho. Prostě v mém světě zatím zlato neexistuje.
Šecko jednů dojde i ta zlatá,padne ti tam kde neni vůbec nic
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.