Minelab Equinox 800 a 600

Detektor kovů Minelab Equinox 600 je vynikající volbou pro každého, kdo hledá vysokou účinnost a inovativní technologii v jednom balení. Minelab, jako technologický lídr ve vývoji detektorů kovů, nabízí s modelem Equinox 600 multi-frekvenční technologii, která umožňuje detekovat různé typy kovů v různých typů půd a podmínek. Tento model je vybavený intuitivním rozhraním, rychlou reakcí na nálezy a automatickým vyvážením terénu, což z něj činí ideální nástroj pro hledání pokladů jak pro začátečníky, tak pro zkušené hledače.

Model Minelab Equinox 800 přichází s dalšími pokročilými funkcemi, které rozšiřují možnosti hledání kovů na novou úroveň. Kromě všech vlastností, které nabízí Equinox 600, Equinox 800 přidává vylepšené možnosti detekce, jako jsou pokročilé nastavení pro vyhledávání zlata, vysokofrekvenční Bluetooth sluchátka a možnost aktualizace firmware přes Wi-Fi. Tento model je také vybavený vodotěsností do hloubky až tři metry, což umožňuje hledání ve vodních tělesech. S technologií Multi-IQ, která zajišťuje maximální výkon v různých prostředích, je Minelab Equinox 800 skvělou volbou pro vášnivé hledače kovů, kteří chtějí maximálně využít svůj detektor.

Equinox 800 se stal jedním z nejvýznamnějších detektorů historie celého vývoje v oboru. Během několika měsíců od uvedení zcela proměnil díky převratné technologii Multi IQ celý trh. V podstatě všechny společnosti vyvíjející detektory kovů se touto technologií minimálně inspirovali, když už nešlo vyloženě o pokusy o kopírování.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj přátelé.
Chtěl jsem se zeptat co znamená jiné ID u stejné mince, tedy jestli to vůbec něco znamená ve vztahu k detektoru.
Jedná se i mince stříbrné 10 krejcar FJ.U všech co jsem kopl, bylo ID 15-16, ale včera jsem kopl 10 krejcar FJ s ID 6.
Detektor jsem dal do továrního nastavení a znovu odladil a ID 6.
Signál byl jasně mincovní, kulatý ze všech stran čistý, prostě to musíš kopnout :-D
Já beru ID jenom jako pomocnou veličinu, ale tohle mě překvapilo.
Jedná se o ročník 1869.

Je to přesně tak jak píše Joe63- jedná se o důsledek degradace materiálu která je závislá na podmínkách v kterých mince ty století přečkala....Je to vysvětleno v tomto videu :
https://www.youtube.com/watch?v=7yGrg5RR4U4&list=PLjZJrcbO6FRVArgdCfeYNXR4qxvwkqhmm&index=25

Díky za odpověď.
Jako určitě je to mincí, ale na té minci nebyla žádná oxidace a ani není jako houba.Prostě úplně normální krásná desítka a ID úlet.
Já chodím jenom louky, naštěstí ID moc neřeším, detektor hlavně poslouchám a na ID mrknu, když mám kopací zvuk a tvar.
Takže já se těšil na 3 kreuzer a ona to byla desítka. o:-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru