rybníky-lokality snů?

Ahoj kolegové,
již několikrát jsem hledal ve vypuštěných rybnících, hlavně v zimním období :-P a docela se dařilo...,znám spoustu mrcasníků co se zaměřují právě na tyto lokality, nálezy jsou různorodé-mince, řetízky, munice...jak jste na tom vy?
Desy.

v kategorii Lokality, založil 7.4.2011 20:45

Od kolegů jsem slyšel že vypuštěný rybník je prý zlatý důl,
ještě jsem na žádném nehledal ale neříkám že bych to nezkusil.
jen si nedokážu představit jak se na rybník "připravit"
co znám rybníky tak je to samé bahno a ještě když bude vypuštěný tak si nedokážu moc představit jak se brodím po kolena v blátě a ještě u toho mává detíkem :-D :-D

Kazdej rybnik neni zanesenej blatem, i kdyz se vetsinou vypousti prave kvuli blatu(cisteni dna). Blato uschne a da se po nem normalne chodit, ja jsem hledal na plumlove byl jsem tam pozde pekne to kolegove vypucovali chce to jit hned jinak to uz nema cenu ;-). POZOR v kazdym rybniku muze byt dira na dne zanesena blatem a mohl by jsi tam zajet az po usi, takze radsi ve dvou.

lepší je počkat na bagrování, a zjistit kam to navozili, počkat až to roztahaj..... No a pak standard.

tohle se mi jevi jako nejidealnejsi varianta 8-)
mala bojovka,pruzkum s naslednym stopovani traktoristy, maskovany rakosovym stvolem :-D :-D

A noční přepad území. .)

P.S.: Varianta se jeví jako ideální. Nejideálnější je nesmysl. Pokud je něco ideální (tedy naprosto splňující veškeré nároky a požadavky), "ideálnější" už to být nemůže. Vzpomeňte na fyziku, např. :)

Jasně kluci,hned po vypuštění to hned nejde, stačí počkat do prvních mrazíků a někdy je to velice příjemné zpestření před prvním vánočním sněhem.Pokud máte možnost, nezapomeňte to na podzim zkusit, věřím že budete velice překvapeni... ;-)

Zrovna včera jsme s kolegama narazili na vypuštěný rybník v lese,mince jen socialistický ale za to olůvek a třpitek že by jsme si mohli otevřít obchod ;-)

Rybníky super, je jich dost vypuštěných i teď, já mám teda spíš štěstí na železo, ale na podzim jsem vylovil přírodní koupaliště, a byl z toho malej poklad. Přestože tam bylo hledačů přede mnou už asi dost, nikomu se nechtělo právě do toho bahna po kolena, což mi vyneslo 4g Au, asi 150g Ag a drobných skoro na karton cigaret.

kousek za barákem mam rybnik, do kterého se poválce hazelo všechno možné, pár lidi tam prý našlo ňáke zbraně a to bez detíku, když se bagrovalo dno. Nedávno se rybnik čistil, bahno se vozilo do nedalekého údolíčka, tak jsem vzal détik a vyrazil, absolutně jsem se tam nechytal, zvonilo to absolutně všude, kopal jsem jen samej bordel, takže jsem to vzdal, na tohle asi nemam trpělivost, takže pro mě(ZATÍM ) neni rybník lokalita snů :-)

Teď jsem jedno vyvezený bahno chodil a jsem spokojený. Nějaké mince, podkovy, 400g olůvek :-D a krásně zachovaná pistolka. Ještě tam vyrazíme. Za války bylo poblíž cvičiště SS, tak by tam nějaké železo ještě mohlo být. Snad nevyletím do luftu :-D
Jo, a dobře se v tom kope.. :-D

Blbá zkušenost, v létě rozteklé bahno, v zimě ztuhlé na kost. O ničem :)

Druhá nejlepší doba na hledání ve vypuštěném rybníce, je dle mého názoru těsně po vypuštění. Když je bahno ještě tekuté obsahujíce více vody. Nelepí se tolik na broďáky. Samozřejmě, že po vyschnutí se v bahně hledá lépe, ale já se raději rochnim, jelikož rybníky zbožňuji. Proto jsem taky SuperHumusák. ;-)

Dovedete si představit nóbl oblečené golfisty na greenu, a zhruba třicet metrů od nich v rybníce Jožin z bažin? "Co to tam je za magora" ozývá se z greenu :-D :-D :-D

Superhumusak u mě doobrý,já už jednou při výlovu nemohl najít gumáky a to jsme šli jen pro škeble na hrázi lidí jak v ČÍŇĚ a my dva kokoti jak ryby na suchu a ještě s detíkem tak už su v kazajce ale věřím že do vody leckdo tajemství zahodí ;-)

Já sem s tím jako malej vydrbával tím způsobem, že sem si obul svoje gumáky a na ně natáhnul tatovi .Takže když sem zahučel do bahna ,tak tam zůstali ty tatovy a moje ne . Sice sem dostal doma přez hubu ,ale já sem gumáky měl o:-) :-D :-D

Nejen zahodí, ale když někdo skočí šipku do vody, tak pod vodou nastává situace, kdy často spadávají prstýnky :-D :-D

joeblack tož u mě dobrý :-D :-D :-D nejlepší to bude asi vlétě a bez gumáku 8-)

No, pobavil jsem se, ale i tak to vyzkouším, jeden rybník nám vyvezli za roh, takže tam je to na poli a čeká to na mě a zimněné rybníky, kam se chodijou lidi koupat taky znám.

Na vypuštěném rybníku jsem byl pouze jednou. Musím uznat, že mincí je tam opravdu jako nasr.. ehm. :-D Bohužel všechny jenom sockačky :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru