Čekat?Nečekat?

Tak nevím

Hodně z vás včetně mně už tady psalo že čeká na nějaký nález.Včera mně napadlo jestli je to vůbec správná varianta.Čekat by se mnělo na autobus,vlak nebo frajírku.Nález by se mněl jít najít.Za vesnicí diskovaly pole které kdysi dávalo i římanů a tak sem si řekl že skusím na něho nečekat a pujdu ho najít.Hned po obědě jsem vzal hračky a v tom hicu vyrazil na pole.To aby ten na hoře viděl že to myslím vážně a dokážu se i obětovat.Pole bylo už hotové ale zemědělci tam ještě spravovaly traktor.Chěl jsem se zepat jestli jim náhodou nevyletěla ojnica že bych jim ji našel.Ale když jsem viděl ty jejich utrápené a upocené tváře tak sem nechtěl provokovat a navíc jsem nedošel hledat nějaké železo z traktoru ale římana.Tak jsem aspon pozdravil majitele a nahlásil že to du pošlapat.Na dva krát jsem vysál vychlazeného lahváče-né proto že bych byl závislý nebo mněl žízeň ale abych tam musel aspoň 2 hodiny hledat.Začalo to dobře,najprv železo,pak trochu barvy a pak už nic.Po dvoch hodinách jsem skonstatoval že jsem na toho římana mohl klidně čekat doma u televize nebo v hospodě a výsledek by byl stejný.Zajel jsem dom dal jsem pul hodiny vodorovnou polohu a pak vyrazil o 10km dál na políčko které vždy dalo aspoň nějaký měďák napravit chuťHned na začátku padnul krejcar-sice žádný zázrak ale dobrá psovi mucha.Za 2 hodiny jsem mněl políčko prochozené v kapsi 5 koleček a jel jsem spokojený dom.Tady se potvrdilo že je lepší nečekat a jít si něco najít.A tak teď jsem z toho jelen ČEKAT?nebo NEČEKAT?
železo
železo
barva
barva
To je skoro jak nepovedenej 10 krejcar
To je skoro jak nepovedenej 10 krejcar
zemědělci
zemědělci
kolečka
kolečka
aj toto
aj toto
9 hlasů
9 hlasů

Komentáře

Čekat může člověk u vody s prutem... že mu jako jednou zabere kapřoun. Ovšem římana, či cokoli jiného podobného si jeden musí zasloužit. A jak jinak si může detektorář zasloužit nějaký pěkný nález, nežli usilovným máváním, sbíráním bordelu z pole, atp. Takže nečekat, vyrazit, mávat a ono pak už něco padne !!

;-)ále co,člověk je venku v přírodě,může pozorovat hmyz(komáry,kloše,klíšťata)jak mu pijí krev,sluníčko se ho pokouší usmažit,ke konci hledačky začínají kroužit krkavci,v přesvědčení že to k autu už nedáš,v somradle několik omnia víček,tub,alobalú,hilzen,drátů,pak se objeví jeden obligátní dvouheler a meděnej knoflík a ty šťastně míříš k domovu :-D :-DA tak deš zítra zas a najednou je tam prstýnek,přezka ,metál,stříbrňák,ábéčko,a hejno pěknejch drobností,pokecáš se srbkama,mávneš na zajíce,čápi a volavky kontrolují po tobě díru,jestlis jim tam nenechal myšku,sebereš si pírko z káněte a je dobře. :-) ;-)

Jo, káňata nějak pelichaj.Můj klobouk už vypadá jako válečná čelenka Siuxú, co na něm mám peří. :-D :-D :-D

:-Dfurt lepší,jak-já tě svojí střelou srazil,tys mi za to život skazil :-D :-D :-D

To jo, protože kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem! :-D :-D :-D Já to beru po zlým. Jednoznačně oznámím těm co to nahoře řídí, že si dneska jdu pro stříbrnou minci a hotovo! :-D :-D :-D

:-D :-Ddnes sem našel volavčí letku,tak bzdu holkám říkat že mám třiceticenrimetroví péro :-D :-Dale všera sem narazil na raritu,potkal sem po dvaceti letech dudka ;-)

:-D prostě boerc! :-) Mě se líbí jak si Mira vždycky dáchne! A znova hledat. Prostě pohoda!

Já ho slyšel vloni a plazil jsem se za ním asi hodinu s dalekohledem po lese, než jsem ho našel. Je fakt, že za těch cca 45 let co se courám přírodou jsem ho viděl asi 5x. :-)

:-Ddáchnout?to umím bezvadně :-D :-Dvčíl si du udělat oběd(šulany z mákem)a pak si půjdu lehnout před spaním :-Da jen co se sluníčko rozhodne snížit intenzitu,tak vyrazím na pole ;-) :-)to Cement-podle chocholky :-D :-D :-Dměl ji stejnou jako ten posledně.A mám pocit že i ledňáčka vidívám častěji. ;-)

Kvasak... Já potkám nějakýho dedka skoro na každý hledačce.... :-D

:-D :-D :-Dže ty chodíš k nějakýmu zrcadlu :-D :-D :-D

Tak hoši konec přírodopisu a když jste mně teda vzbudily nebudu čekat a jedu na pole :-DMožná taky uvidím nějakého ftáka :-O 8-) 8-) 8-) :-D

No Dudka sem měl na zahradě supr krásný pták každý rok ho mám před oknem :-P

Spodek je hotový trápim sa s dverma.Do další klubovky dám foto.Hlavňe abych tého kaďoura nékdo nestratil :-D

Medis-doraž s ním příští rok do Brandlína :-D ;-)

Zdravím kamaráde. Tak to bych snad mohl stih ojt ;-)

Věřím,že to dokážeš :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru