Co jí to provedl

Vybroušená přezka R U

Včera jsme s kamarádem hledaly ponejprv letos na polích.Nálezy potěšily a kamarádovi se zadařilo kopnout nejdříve ten dělový odznak ,má uražené ouško . Při cestě k autu ještě pípnula tahle přezka byla od bláta prohlížely jsme ji že nemá žádnou ražbu ale až po umytí kamarád uviděl že je takhle vybroušená . Za fota se omlouvám takhle mi to dnes ráno poslal .
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

Hoši,co se tak vyjádřit k otázce.Proč je RU přezka vybroušená?Mě by to taky zajímalo.Ten věčnej dozor nad kvalitou fotek mě už začíná dost vadit.

jj, jak píše Kombajn ... po vzniku republiky se hromadně i individuálně ničilo vše co připomínalo KuK ... před dvěma lety jsme například dohledávali litinové kříže u hrobů vojáků padlých za války 1866 ... po vzniku ČSR je někdo urazil a rozbil na kousky, protože na nich byl KuK orel ....

Kombajn a Vosa,dík :-) to su zvědavá co budeme vybrušovat my :-D

jen doufám, že nebudeme odstraňovat našeho lvíčka kvůli hvězdnému kruhu EU :-/

moc rád koukám když padají hvězdy ... :-D :-D :-D

Jak řekl Vosa. Na vojně jsme také pilovali hvězdy z přezek a po nabarvení to vypadalo dost dobře. Bylo to docela hustý když byl lampasák jeden den soudruh a druhý den pan. To padaly hvězdy. Nikdo si nebyl jistý, jestli se to zas neotočí jako tomu bylo v minulosti , tak se gumy chovali jak miliusové. Divná to doba, ale v každým případě dekomunisovanou přezku jsem si domů odnesl.

Moc vám všem děkuju za komentáře. Za ty fotky se omlouvám já je dostal ve věším formátu ale přeposláním se takhle smrskly .

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru