Další z hnízdečka

A tak jsem ji také vzal domů

Byla tedy o kousek dále než předchozí, ale tak nějak mi ji přišlo líto,že je tam tak sama a tož jsem ji také vzal domů k těm co už mám. Jestli to tak půjde dál, budu muset založit museum seker.

Asi bradatice?
Asi bradatice?
14 hlasů
14 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Pěkný kop :-) :-) :-D :-D

Nádhera, gratulace převeliká. :-)

Hogofogo nedělej hogofogo a koukej mu tu úžasnou sekeru určit :-P Jseš jeden ze dvou lidí co znám co to fakt uměj ;-)

tak tohle vím taky naprosto přesně....i tohle je sekera :)

jen bych se chtěl zeptat, jestli to je seriál na pokračování..něco jako 30 seker majora Zemana a každý den uvidíme jednu (fotku) ... 8-)

Merlingore, ještě se tam znovu vypravím a pokud tam nějaká bude, budu pokračovat - řekněme tomu třeba seriál. :-P 8-).Je to zajímavé. je to po obyčejné cestě lesem (teda kolem té lesní cesty).

Jen v tom seriálu pokračuj! Pro nás co sbíráme takové železo je to pastva pro oči a na takovém místě bych vyndal i ten poslední hřeb ;-)

Pěkná :-)

další krasnej kousek to ti závidím ty sekerky ;-)

Píšu to už podruhý, ta sekera je nádherná, jen to na mě působí dojmem brutálnější metody mechanické očisty. ;-) Paleček máš ode mě za tyhle kousky pokaždý, jen je mi líto toho kusu, myslím, že by si zasloužil šetrnější zacházení. Ale třeba se mýlím. ;-) Přijde mi to jako něčím nahrubo přebrušovaný povrch.

Sekery čistím jen mechanicky a to rotačním ocelovým kartáčem na flexce, který zbaví povrch veškeré rzi(která by tak jako tak odpadla), nejdu do hloubky,pak provedu zakonzervování.
Jo a už mám další sekeru- ale úplně odjinud-je celkem pohledná, ale mladší, takže ji sem asi ani dávat nebudu.Byla spolu se zajímavým zámkem, ten sem brzy dám.

nádhera! Ale bradatice je o 500let starší sekera. Takže krásný středověk

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru