Den blbec, ale jen na začátku :-)

Depůtek Marie Terezie

V pátek cestou z práce objeveno nezaseté a krásné písečné pole. Je sobota a super počasí, tak se prostě musí vyrazit. No, na zahradě čeká taky plno práce, ale to počká :-) Hezky vše naházet do auta a razím.

Přijíždím k políčku a kruciš, už tam řádí traktor. Tak se otočím a razím směr les, co byl nedávno vykácen a přeorán. Jsem na místě. Hezky se nastrojit a jde se. Asi po 15 metrech od auta signál jak víno. No a jaksi levá ruka je prázdná. Jé já nechal rýč v autě. Prdlačku, v autě není, hm tak to se mně ještě nestalo. Nechal jsem ho doma? A tak razím zpět pro rýč. A ano, čeká hezky opřen o vrata. Hodím rýč do kufru a jedu nakonec úplně jinam. Pro ten signál v rozoraném lese se někdy snad i vrátím.

Už jsem ztratil cca 2 hodinky. Jedu zase les, zde jsem ještě nebyl, ale v plánu je dlouho. Dle map zde byla stará cesta. Na detektoru nová cívka 38x20cm. No musím říci, že se pronese, je sice jen o 300g těžší než ta původní, ale je to za 4 hodinky už celkem znát :-( Asi jí hodím do prodeje :-)

Už dosti povídání a kuk na pokus o foto. Jen dodám proč ten název Depůtek Marie Terezie. Mimo jiné v tom lese, krásně v jednom místě, na mě čekalo pět minciček 3x Mince č. 412: Marie Terezie 1/2 Kreuzer a 2x Mince č. 411: Marie Terezie 1 Fenik- 1/4 Krejcar. A ta obr radost se pak i znásobila krásným prstenem a křížkem o cca 100m dále. Šroubovák Narex se bude taky hodit :-) Prstýnek sám je zde.

Tak ať Vám to také všem pípá!!!

vše pohromadě
vše pohromadě
cesta
cesta
provedeme očistu
provedeme očistu
jen vodou
jen vodou
depůtek po 2 dnech v destilce a 4 dnech ve špenátu
depůtek po 2 dnech v destilce a 4 dnech ve špenátu
krasavec po týdnu v destilce
krasavec po týdnu v destilce
pauzička na pitíčko
pauzička na pitíčko
neboj lesíku však se vrátím i se spolkem
neboj lesíku však se vrátím i se spolkem
10 hlasů
10 hlasů

Komentáře

Nic si z toho nedělejte - já včera zas v tom vedru úplně zapomněl na pití... :,-( :-D

Pěkný.Já vercajk z auta ani nevytahuji. :-)

Tak pití to by byl taky průser, jen by to bez toho chvilku šlo 8-)
Kvasaku však na to tvé železo musíš míti dodávku :-D a tam se vybavení pro hledačku ztratí ;-) Moje Fábka, no tam musím šetřit každé místečko :-/ 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru