Dnešek s Marťasem

Vůbec se mi večer nechtělo , bo su už opravdu utahané jak zvíře a navíc byl ten Martin ...

Ráno sem se s nechutí vzbudil a celé opuchlé a tumpachové sem šel čučnout , jak to vypadá venku. Měl sem totální kopr, ale absťák byl naštěstí silnější, tož sem kopl do sebe kafe a čekal na parťáka . Slovo dalo slovo , určili jsme si místo kam půjdem ( tedy shodli jsme se na večerce u větnamců) a po zakoupení proviantu a nějakým tom lahvoňovi sme začali hledat kotviště . Nechal sem to na Marťasově intuici a dobře sem udělal . Vystoupili sme z auta , rozbalili vše co berem a šli směr les . U závory sme to střihli teda přes příkop a Martin zapl Terku. Já ještě neměl dopito , tak jsem bral ohledy na jeho potřebu odladit a tudíž sem detík nezapínal . Lahváč byl prázdné a tož si říkám ,že bych asi taky měl začít hledat . Zapnu detík ,odladím, našteluju a du . První bylo jakýsi hliníkový víko z něčeho ,pak spousta signálů ,,na prd" a druhé kopatelné signál byla RU přezka . Sice mi sjel po kořeni kopáč a lehce sem ju štréchl , ale to bude v pohodě a radost veliká . Jenže hned druhé signál tak tři metry od ní byla Frantova koruna , na keró čekám už tolik let a tak sem si otevřel druhýho lahváča a dumal, esi to má cenu ještě hledat dneska . No naštěstí sem se rozkéval ( protože mi jaksi došla baterka v telefonu a já už trnul hrůzou , že bude Peggy něco chtít a já nebudu na drátě ! To by mi lehce připoměla ty tangáče a už vidím ten výslech ,kde sem byl a proč si teda vypínám telefon !!! No výsledek dnešní hledačky je zde . Teda jen výběr , hromada bordelu je ještě v somradle .
poslední fotka z terénu ,teda i první a klekla baterka
poslední fotka z terénu ,teda i první a klekla baterka
už na světle doma
už na světle doma
mix z dneška
mix z dneška
půlka mixu
půlka mixu
mix z druhé strany
mix z druhé strany
kačka
kačka
taky kačka a zajímavá plomba
taky kačka a zajímavá plomba
zápalka jako nová
zápalka jako nová
20 hlasů
20 hlasů

Komentáře

U mě dobrý ;-) jen ten koks byl brutální a všude

Krásnááá práce

No pěkně se vám kluci dařilo.A pracka je parádní a tyhle se nechaj dobře rovnat. ;-)A kdyby jsi si nedal teho lahvoňa tak jsi šel jinudy :-D :-D :-D

Pěkný a gratuluju ke kačce :-)

Díky ;-)
Jo ten koks a bordel tambyl opravdu na každým kroku , ale zase na protějším břehu je to samá škvára s kurevsky velký slitky železa .
Miro máš samozřejmě pravdu , určitě bych šel trasou , co vzal Marin 8-) :-D ;-)

Pěkný pane Blacku ;-)

Pěknýýýýý :-) :-)

Prej pane :-D :-D :-D Taková nuzná postava říká ,,Vaše vrchnosti " a nebo ,,Ó Velký vezíre " :-P :-D :-D ;-)
Ale díky všem ;-)

vitorio on ten nuzný primitivní vesničan ví , že ho mám rád a že i naše veličenstvo se před ním ukloní ;-) Prchlivý mi nejsme , leda když se rozčílíme , tak naše spanilá ústa občas uvolní vznešenou nadávku o:-) :-D ;-)
Taky Vás do Liberce zdravím ;-)

Tak to gratulace k Frantovic jedničce - a ještě tak pěkné !! Náhodou ono to je docela super, když člověku pípne něco hezkýho hned na začátku hledačky, protože pak už má člověk tak nějak splněno a dál už to může být jenom lepší !!! :-D

Přezka je pěkná a kolečko taky ;-)

kluci díky , ta kačka je vysněná ;-) :-D

Vendy děkuji , ty taky to umíš ;-)

S tou náladou Ti to de skvěle a hledání je houpací koníček ;-) Jednou dá a pak zase ne ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru