Dnešní želízka lesní .

Dnes jsme s kamarádem vyrazily zahledat do lesa .,tam není zem tak promrzlá a dá se tam v pohodě kopat .

Celkem se zadařilo Každý nalezl dvě mincičky , každý jednu podkovu kamarád zákolník , dostal jsem jej , ještě delší klínek , nějaké nábojnice , knoflík a tahle sekérečka .Také půjde do místního muzea . V lese pohoda zem promrzlá jen 5-7 cm pod sněhem jen pod listím krusta Omlouvám se za nálezové fota fotoaparát nefunkční nedobil jsem baterie , fotil jsem jen mobilem ale zatím nevím jak přesunout do PC.Procházka v lese byla úžasná ticho jen my dva a tak jsme si hledání užívaly .
11 hlasů
11 hlasů

Komentáře

Jo zapomněl jsem podkova má značku kováře .

Sekerka, za palec. :-O :-) :-)

Děkuju za komentáře tam kde jsme s kamarádem hledaly tak pod listím a jehličím krásné pípance ale po vyrytí jen alobalové pásky od našich sousedů kteří doletěli v roce 1968. Ty pásky shazovaly letadla aby zmátly radary a nebylo možno zaznamenat kolik v té stopě letí letadel .Na obrazovce lokátoru byla jen velká světlá skvrna .A ještě něco po krásném pípnutí a vyrytí málem infarkt v zemině krásné zlaté kolečko ,radost předčasná jen kolečka od čokoládových penízků

Pěkný kousky.U té značky na podkově si nejsem jist jestli to není jen pomocná značka aby koval podkovu na osu.Pokud tam není písmeno nebo nějaký vzorek.Pár jich mám z loňska a pár má jen ten důlek.a vždy tvoří osu. ;-) :-)

Ne od prezervativu to nebylo byla tam 10

jo goldy mě vždycky dostanou :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru