I. Kdyby nebylo hledání, nebylo by sochání

..trochu vedle sněhu co venku shrnuji, shrnu i tu moji inspiraci s hledáním. Snad tady nikomu nezvednu mandle, jako často..., ale když nebýt hledání, nebylo by sochání...

Jsem vděčn, že jsem jsem poznal tenhle super koníček, který mi nahradil mnohé a mnohé špatné zapudil..Je to dar když člověk může objevovat všechno kolem a také něco ze sebe..Je to dřina něco najít a ještě větší něco utvořit, ale já vím a zjistil jsem, že je tady mnoho takových lidí..., nechť je Vám inspirací vše co život nabízí, vše co může se objevit v každém z nás, neboť vůle, chtění a překonávání se sám sebe, může z člověka učinit něčím prospěšného...důležité je se nikdy nevzdávat a věřit svým snům. My všichni máme své sny, někomu se naplní opravdu naplní..doufám, že se naplní.. i když člověk může stát pořád na začátku..Nakonec se ohlédne a zjistí, vždy zjistí, že učinil kus práce. A jen jen na každém z nás, zda-li ji ocení.
7 hlasů
7 hlasů

Komentáře

Být trochu šílený je velice prospěšné pro celkové duševní zdraví. :-D :-D :-D Já to mám taky tak. Fandím Ti, sochej dál! ;-)

;-)

;-) Jsou tu dobří lidé, ať naše planeta je osídlena dobrými lidmi. Bude se nám pak žít o mnoho lépe.

Draci na pramici se mi líbí ;-)

Já jakož to na ruce levej,to oceňuji a líbí se mi to.

Kdo umí ,umí a já jen čumím.Pěkné. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru