Konečně jak v zimě

Hledat sice jde, jen kopat nebo dohledávat nic moc spíš NIC jak moc.Dnes jsem si v práci vzpomněl na jedno pořekadlo:Umění života spočívá v tom vědět kdy a na co se můžu vysrat!!! (přeci v té práci nechcipnem).Tak jsem to s klidem džentlmena ukončil zaparkoval dodávku a po roce si udělal volno děti nadšené a já ještě našel další sudetské zídky pozůstatky stavení,stodol a jiné-(co je v létě zarostlé 2metrovíma kopřivama bezem a bodláčím) na ně přijde až ty bílé klamitky slezo dule.

Tož tak Už se samo těsím až to sleze a vyrazíme to ohledat,ale vlastně tak to má byt je Leden.
Skoro západ slunce
Skoro západ slunce
bobovačka
bobovačka
šlo jim to
šlo jim to
Směr Rymařov cca 10km
Směr Rymařov cca 10km
Směr Olomocko - dal :-)
Směr Olomocko - dal :-)
Bobovačka
Bobovačka
7 hlasů
7 hlasů

Komentáře

no jo v Rýmařově je buď zima a nebo kurevská zima,nic jiného tam neznají :-D

Máš super káru na hladačku !!!

Tyhle čtyřkolky v lesích a na lukách. Fakt dobrý pro obdivovatele přírody. Katastrofa.!!!
A to pořekadlo ?
Umění života spočívá v tom vědět kdy a na co se můžu vysrat!!! (přeci v té práci nechcipnem). :-(
Každý to umění života má posazený holt někde jinde. :-/ Nechci se ani ptát, kolik ti je, a co kurva víš o životě ? :-/ Nechtěl jsem být vulgární. :-(

Slovane Máš svatou pravdu.A to myslím upřimně.Toto je spíš čínské traktor než čtyřkolka.A já zrovna vloni neměl žádný volno tak jsem se na to šak píšu venku bylo nádherně.Jak vidíš na fotkách patřím k těm velmi slušným a jezdím po cestách a ještě jen 3x za rok.Ale zase si tu píšete kolik hledačů nezahrabává dělá bordel atd..Já zahrabávám i po nich aby si žena s Koněm nezlomila nohu nebo vaz,bordel nosím dom v batohu a myslivcům vozím žrádlo pro zvěř. o:-) o:-) o:-)

Uber plyn Slovane ;-)

Tele - jsem dost starej na to, abych věděl, kdy mám ubrat nebo přidat plyn. Nemusíš mi radit. ;-) Už jsem tady toho poznal docela dost.
Servuz - je mi vcelku jedno , jestli to je nějakaj číňan nebo značková čtyřkolka. V přírodě to vyjde nastejno. Ten hluk a bordel po vás " některých " je opravdu v té přírodě nezaměnitelný a nevratný. Na druhou stranu, co tady píšeš o krmení zvířat ? To je od tebe moc pěkné. Jsem bývalý lesák.
A jestli je to výše uvedené pořekadlo tvým krédem, tak to je mi docela líto. :-/

Nevím, jestli je na Tvoje mentorování někdo zvědav. Jebeš tady úplně zbytečně tátu, kterej si odpoledne vyrazil s dětma na bobování gatorem a bohužel měl tu smůlu, že se o to s náma tady podělil. Máš na LP celkem respekt, díky svým kvalitním příspěvkům a nálezům a proto mě ten Tvůj výpad překvapil!

Oteplení se odkládá momentálně -7 a 10cm sněhu.Slovane o:-) Asi to tedy raději nechám adminem smazat.Mám moc lesáku mezi dobrýma známýma a vím kolik oleje vyteče z lakatoša nebo kladovky z rukou když ti praskne hadice. o:-) o:-) o:-)

Nikoho nemíním mentorovat. Na to se necítím, ani na to nemám a v neposlední řadě mi je jedno, jestli je na to někdo zvědav. A ty Tele, jestli znáš mé příspěvky a komentáře, tak bys mě možná mohl trochu pochopit. Jenom jsem napsal svůj názor o tom, co si myslím o některých majitelích čtyřkolek. Rozrajtovaný cesty, hluboký koleje na lukách a polích soukromých subjektů. A viníci ? Neznámí pachatelé. Škody obrovské a kolkáří neznámí. Neházím samozřejmě všechny do jednoho pytle, ale arogance většiny je přinejmenším k zamyšlení. Prý " Dokažte mi to " ! Vidím a slyším to tady u nás dost často. A hlavně nikoho tady nejebu.Pouze můj názor. Další už nechci a nebudu komentovat. :-(

V rámci objektivity musím uznat, že fotky jsou pěkný. ;-)

Ok ;-)

Servuz - přemýšlel jsem o Tobě a nedá mi to, abych ještě nepřidal jeden komentář. Asi jsem to opravdu trochu přestřelil a Ty takový jaké znám možná nejsi.
Občas se setkávám s následky projížděk čtyřkolkářů, občas je také zahlédnu, jak kolem ve velké rychlosti profičí. Někdy je také zaslechnu. Není možné je kvůli otevřeným výfukům přeslechnout. A všichni také nejezdí po zpevněných cestách. On to totiž není pořádný adrenalin, pokud mašina nehrabe.
Svůj příspěvek jsi pověsil na veřejný web a předpokládám, že nejsi tak naivní a neočekával jsi pouze kladné komentáře. Nepatřím mezi zaujaté a přespříliš zelené ochránce přírody, ale někteří tito arogantní a namachrovaní borci mne fakt vytáčí. Potom si ale říkám, jestli mi to je zapotřebí, poněvadž s tím stejně nic neudělám. A jestli tedy mezi takovéto nepatříš, tak se omlouvám a díky za pochopení. Doufám, že si děcka pěkně užili. Měj se. ;-)
PS. A upřímně se přiznám, že bych se taky na tom někdy rád svezl. :-)

Slovane,včera mě Tvůj komentář docela zarazil,myslel jsem,že jsi rozumnej chlap a teď vidím,že jsi !!!
Snad jsi mě pochopil :-) ;-)

Kluci všem se omlouvám za čeření atmosféry ,jen jsem chtěl vyfotit tu námrazu a ten klid když je člověk 10km od civilizace a má konečně volno vše vyřešeno.Na závody jsem taky jezdíval ,ale na uzavřené placené tratě na tankáčích (Milovice,Benešov,Pístov,Sedlčany,Kladno na Haldě a ještě né s tímto to by se asi rozpadlo) o:-)Nejsem svaté o:-)

Podle mě se nemáš za co omlouvat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slovane, tohle se cení :-O

Ještě jednou, naposledy a všem.
Včera moje prchlivost zacloumala mojí alergií na čtyřkolkáře a nechal jsem se unáhleně unést negativními emocemi. Tady je důvod.
Někdy před dvěma roky jsem byl na houbách. Narazil jsem na dva čtyřkolové vandaly, kteří devastovali jednu pěknou mýtinku. Na moji kritiku reagovali velice sprostě a arogantně. Poznali ale, že by fyzicky neuspěli a tak se po chvilce za hrubých nadávek vzdálili. Když jsem po hodině došel k autu, mělo šutrem rozbité přední sklo.
Servuzovi jsem se ve už zprávě omluvil. Není správné strkat všechny do jednoho pytle.

Slovan: palec nahoru za omluvu. Je vidět, že se věk a zkušenosti poznají :). Jak říká klasik: nenech cloumat svým majestátem, výsosti. - S námi nic necloumá, ale s vámi bude :)

Servuz: opatrně s tou čtyřkolkou a dětma ve svahu. Uvnitř není úplně bezpečno, kdyby se převrátila, tak nejsou chudáci pořádně chráněny.....

Slovane,vždyť píšu,seš rozumnej chlap !!! A díky za to ;-)

U nás je v tomto ohledu relativně klid.Ti slušní se vyřádí na tankodromu nad městem.A ten zbytek dostal po kulách páč lesáci si je koupily taky.Jinak pěkný foto.Valšovák?Tam sem už dlouho nebyl. ;-)

Merlingor já to vyměnil za čtyřkolku právě kuli té kabině z lešeňovek a máto čtyřbodový pásy a byli samozřejmě připoutaní.Kvasak je to tam mám to tam rád za každého počasí.

To Slovan ...jakožto lesák že jsi či jsi byl by jste si měli dat všichni po hube. Občas když jdu lesem a vidím tu hrůzu co dělají těžká technika v lese,metrové koleje,odrene stromy jako kráva ...to proti tomu tahle čtyřkolka je nic tvl !!
Servuz ..pěkný ,chvalim zahrabávani der po smejdech co nechávají ,ať se daří :-)

Kluci hlavně zdravi , už toho nechme všichni mame spoustu skušenosti a nazoru.Pojďme si užit tu přirodu a hledani, dokud to jde zatim nikdo nevyme co bude zetra...... o:-) ;-)

Tož sme se výsledku dobrali všeci , slovan to myslel dobře a servuz taky ;-) Co servuze znám, tak vím, že k těm hovadům nepatří a opravdu se stará. Je to takový stejný házení do jednoho pytle , jako s detektoráři. Hovada to těm dobrým , i sobě vždycky pokazí. Fotky nádherný Marťas . Já byl v pondělí v Hůzové s Lagunou pro klubo sena a myslel sem , že je to jasná sebevražda , ale dojel sem v klidu, jen mě mrzí , že sem neměl foťák na ty kopce a stromy zasněžený.

Pěkná projížďka! Taky bych vyrazil. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru