Kopí s krátkou tulejí

Už jsem to zase udělal

Po telefonátu s Danem (hogo fogo) jsem se rozhodl odlít něco s jádrem. Výběr nebyl snadný. Opět zafungoval internet. Nalez obrázku a šlo se na to. Už jsem s jádrem odléval sekeromlat, vzpomínáte? Jenže tohle je jiná liga. Jádro u sekeromlatu bylo kolmé, prostě válec. Tady bylo zapotřebí vyrobit kuželovitý model jádra (jaderník) i s takzvanou známkou (markou). Ani jsem netušil, jak jednoduché to je. Jediné, co se musí dodržet je tvar známky. Jakmile se nabouchá písek do jaderníku a vyjme se, musí se vložit do formy, která by měla být totožná. No a pak už to znáte. Pořád stejný a dokola. Nabouchat písek do formy, formu utáhnout a.......šplouch. Kapku bronzu 8 %. Vyjmout, opucovat atd,atd. Kdo chcete, jukněte. Je to do podzima poslední lití. Určo ho beru na pokuk na MH. Tak snad se potkáme. Komu to hledá, tak přeji ty nejhezčí signály pod cívkou..VITORIO
Hotovka
Hotovka
19 hlasů
19 hlasů
neznámý
1226 12

Komentáře

Krása. :-O :-) :-)

Koukám na tvou tvorbu a smekám :-).Jsi machr a šikula.

;-)Parádní práce.Smekám. :-)

Hezká práce ;-)posílám palec ;-)

Tohlenctonoct je furt dokola. Pošli Víťo nějakou fotku jak to nejde. Trženou formu ,hořícího psa jak na něj caknul bronz nebo tak něco. :-D :-D :-D Je to krása ale to už jsem ti psal. Jsem rád že komunikuješ o odlévání s Danem. Nádherná práce.

Tak už to ví. :-D doufám že jsi mu to popsal jako mně. Pak si člověk připadá jako ouplny vemeno. :-D :-D a taková hořící kočka co běží sousedovi do kolnicky, jeje :-D :-D :-D

To je velká frajeřina. A opět smekám. :-O :-O :-O

Moc hezké .Seš borec jak říkávala vnučka .

jo, seš borec. To je paráda!!!

Je to pecka sněženko. Chtěl jsem říct machře... :-D Ale už by to chtelo zase vytrestat po cestě z práce vokolí. Hezky nám to tady kosey, tak až to i zvoray, tak po dofče snad něco podniknem. Pozdravuj harém a nech o sobě vědět... 8-)

Takový falzo umí kazdej na ponku v garáži ... nezasloužíš si žádnou chválu Vitorio :,-( :,-( :,-( .. zasloužíš si pouze litr slivovice, kterou do Tebe naleju, až za mnou v srpnu přijedeš a pak bude právo útrpné a Ty mi to hezky popíšeš krok po kroku 8-) páč JÁ CHCI TAKY ;-) ;-) ;-) NÁDHERA JAKO VŽDY KAMO :-D :-O ;-)

Pecka Víťo,jako vždy :-O ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru