Libby's - Eugene Parizek

Pařížská č. 7, Praha 2 ... Mám rád, když mě nález po letech překvapí dalším nálezem.

Vypadlo to na mě z jedné německé kuchařky. Kdyby někdo věděl něco víc než první stránka googlu, budu jedině rád ;-)
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

A hned do úvodu tu hodím v nadpisu chybu, sorry :-/ :-D

Dole v právo máš i tel.č zavolej tam a zeptej se, co to je 👍😄 já nevim 🤷‍♂️😄

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://rukovet.cms.flu.cas.cz/static/Odkazy_upload/NCCsl_10_1934.pdf&ved=2ahUKEwi6lZSpl4r2AhXDvKQKHUjkDAkQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Uakn8zmNPZZephGOxOPcP

;-)pravděpodobně jsi při zakoupení jejich výrobku dostal letáček z receptem jak ho využít.Třeba dnes ,když by sis koupil landšmíd,tak bys měl dostat recept,kde by stálo jak daleko ho máš zahodit.Nebo jak zachránit život svého psa,který jeho část pozřel. :-D :-D :-D

Mě ten Evžen Parisek, odkázal na PDF o mincích a o žemlovce tam nic nejni 🤷‍♂️😄👍

Tak jediné co šlo zjistit je, že Evžen provozoval vý robu lahůdek, do kterých přidával jakési kondenzované mléko ( libby's evaporated milk), taková frenšíza. V brožuře je tak 20 receptů, evidentně převzatých z ameriky kam měl údajně autor v roce 1948 emigrovat. Kvasáku , čekal jsem že nakoukneš:-) lanšmíd nebyl zlej, teď bych ho už ale asi radši házel taky...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru