Nálezy jako bič pro mě

Akt: Souboj králů

Když jsem se probíral v těch krásných starých věcech, nemohl jsem dat jinak než skupenství těchto krásných věcí. Tak jsem od ženy dostal 40kg hlíny a už si připravuji drátováním základ na první koně. Bude to prostě boj na život a na smrt. Počítám tak 500hodin práce. Takže se těším na kritiku a vypískání od národa českého :)
Štít rytíře Lichtenstein
Štít rytíře Lichtenstein
Meč rytíře Lichtenstein
Meč rytíře Lichtenstein
Štít krále Zikmunda
Štít krále Zikmunda
Kopí krále Zikmunda
Kopí krále Zikmunda
Kniha stvoření
Kniha stvoření
9 hlasů
9 hlasů

Komentáře

...call the exorcist :,-( o:-)

To bude jistě svěží dílko, už se všichni moc těšíme...

tajně jsem doufal, že to bude 5 0000000000000 00000000000000000000 000000000000 hodin práce, a uvidíme to až potom

Tak už vím, k čemu nálezy mají sloužit - žádný muzeum, žádná věda, žádná vitrínka - je to prosté: je potřeba je zapatlat do hlíny, aby sloužily jako rekvizita obskurních hliněných paňáců. To by se Marťásku hodil takový bronzový meč, což? Úplně si to dovedu představit: souboj Achila s Romelem, třeba, co? To by bylo krásný...

Já myslím, že bylo. Než to jen někam položit.

jedine o co jde je potreba byt videt, sledovan a vyslysen.. kazdy podobny prispevek a reakce, byt negativni hreje, protoze ma pocit ze se na ty paskvily nekdo diva a nepatla se s tim blatem zbytecne do supliku. Delam v predni ceske keramicce a duvod proc Martas nevystavuje jinde nejlepe na webu pro umelce je jednoduchy .... tohle je umeni asi jako kdyz deti delaji na piskovisti ,,podar se mi babovicko,, a maji radost, kdyz se podari. tady se nedari. Na druhou stranu, kdyz tohle vydrzi jeste padesat let, nejakou hodnotu to nakonec mit bude protze za ty roky se najde par blbcu, co v tom budou tak dlouho hledat neco co v tom neni, az to najdou. Nastesti to Martas nevypaluje, protoze to uz je vyssi divci a hlavne by mu z toho prd zustalo a tak se to za cas samo rozpadne a nalezy zaplatpanbuh poodpadavaji zpatky tam kam patri.

Vcelku ani nijak nechci hodnotit Marťáskovu tvorbu, objektivní pohled na to mít nemůžu a můj subjektivní postoj obávám se nikoho zajímat nebude. Nicméně co mi vadí dost, je degradace historických předmětů na úroveň druhořadých rekvizit ruku v ruce se slušnou vyhlídkou na jejich poškození. Tady je skutečně jen krok k tomu bezprecedentním způsobem zlikvidovat nějaký archeologický nález, pro poznání historie nedocenitelný. :-(

Někdo to dokonce příbíjí hřebíkama na zeď.Takových je ještě víc. Mimo to, vypalovat budu, již mám k tomu potřebnou pec. Je tedy jasné, že to mě přežije, ddevilo.

"Někdo to dokonce příbíjí hřebíkama na zeď" Tomu říkám argument. Nojo, no, měl bych pro tebe i lepší, tak třeba Mao Ce-Tung nechal poslat do sléváren na roztavení celé vlaky staročínských bronzů. Tak když to dělal soudruh Mao, tak je to v pohodě, ne? Podle téhle logiky, když nacisti povraždili miliony lidí v koncentračních táborech, tak bude v pořádku, když na ulici odděláš nějakého rasově méněcenného untermensche, že, Marťásku? o:-)

To je otázka, zda se vždy chovat jako hejna včel nebo kupa hus, nebo si udělat věci podle svého zvážení.

Tak jseš dospělej a svéprávnej, je to na tobě. Jen jsem ti napsal svůj názor na věc. Nic víc, nic míň. ;-)

Ano, myslím, že podle názorů jiných lidí zde, jsem byl již označen za satana, nesvéprávného apod..,na druhou stranu je zajímavý průzkum, kdo jaký má mozek a reakce o:-)
V každém případě však lidi zde mají dvě věci společné, sami se často a rádi hrabou v hlíně a za druhé sami a často mají své nálezy od hlíny. Můj stav je tedy pouze nedokonavý, ale v čistotě a suchu. Navíc nemusím chodit po hospodách, krást, kouřit a nebo se doma hádat, jelikož mě to i baví. Asi tak.

JJ, jen je potřeba mít na paměti, že pokud nějakou historii odkrýváme, neseme potom za ni odpovědnost - ono to tedy zní jako klišé - a to i těm, co přijdou po nás. Jinak ať si každej dělá co chce, pokud tím nikomu neubližuje.

ano.tak.

komické...ošklivé a komické

Chaplin byl taky ošklivý komik a nosil obráceně boty, no a jaký to byl pracháč :-) :-) :-) :-) :-)

:-D ;-)Máš recht at si každej zamete před vlastním prahem :-/ :,-( o:-) :-(

Já jsem takhle jednou















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































A to je všecko co jsem k tomu chtěl říct.

Díky vzácný člověče o:-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru