Něco na čumendu

Kdo chce at se koukne a posoudi sam

Trocha valky na spraveni oka valkarum.

40 hlasů
40 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

WWI.aaauuuww-mazec za palec :-D

tak to tu ještě nebylo,no nádhera 8-)

gratuluji

Pěkné,sem myslel že už nechodíš hledat,to je dobře že chodíš :-)

nechapu jaky ma smysl davat do secretu cizi snimky stazene z netu
minimalne prvni dva snimky nejsou nalezy id sara
predpokladam ze tomu tak bude i u tech zbyvajicih, jenom je nema google image search zaindexovane

Co je to na posledni fotce vlevo od stanoveho koliku, to zakroucene s "hlavičkou"?

Co je to na posledni fotce vlevo od stanoveho koliku, to zakroucene s "hlavičkou"?
Nez se hadat, tak radeji urcujte...

Že by to byl ventilek od duše náklaďáku? Konečně by bylo něco pro nás, aby nám opravdu neprdla žilka. :-D

sara - ty jsi to prosím tě už někde zveřejňoval ? já mám neodbytnej pocit, že sem to někdy v minulým týdnu někde viděl. ale nejsem nejmladší a můžu se plést.

luxusní nálezy. hlavně ta helma a přezka :-)

..to je vtip ne :-O já se modlím za jedno ID, pecka ;-) ;-) ;-)

Ajajaj a po tomhle mám sedět doma .To je pecka ;-)

Tož Sara...Jak to je?

TO JE MAZEC ;-)

a Sara mlčí ... takže nepalcuju a počkám na rozhřešení jestli to není zas jen pokus o získání cen . :-/ :-(

no, takže Sara je asi další tak trochu chudák, co prezentuje snímky z webu.. nerozumím těmto lidem, asi porouchané ego či co.... http://lagrandeguerre.cultureforum.net/t35865-craonne snímek nahoře např. používá "kolega" z Francie a dost pochybuju že jej má odsud ;-)

http://lagrandeguerre.cultureforum.net/t36320-mon-avatarun-pointu-de-fouille je to ubohost..co víc dodat

č.2 - dál je to myslím každému jasný.. http://www.treasurenet.com/forums/2007-annual-finds/77068-iron-cross-center-military-archeology.html

hodně smutnej příběh :-( :-( :-(

Nechápu lidi jako je Sara, co tím sleduje honit si triko cizíma nálezama :,-(. Jinak pravda že nějakej palčák dolu by se určitě hodil, nebo ještě hůř prostě zrušit účet.

Takze konecne mohu reagovat na vase reakce se kterymi jsem pocital. At byli kladne a nebo zaporne.Prispevek jsem vlozil zamerne s tim ,abych prave poukazal na to, jak lehce se daji zneuzit cizi fotky stazene z vebů a honit si s nima triko tady na lovcich a zbirat za ne tady body jak to bohuzel nekteri z nas delaji.Vim o par z nas, kterí nafoti dva nebo tri nalezy a pridaji si foto z vebu a jsou hrdinove. a tak mne to nenechalo klidnym a musel jsem takto reagovat. O mem prispevku vedelo par lidi kterym jsem o mem zameru rek.A cekali jsme na reakce ktere budou.Nemam potrebu honit frcky a nebo palce myslim,ze jsem dost na to uz dospelej aby to takhle bylo. Samozrejme aminovi volam at to smaze.Ale aspon vidite jak to tady funguje. Sara :,-( :,-( :,-( ;-)

Nemyslím si, že to tady v nějaké větší míře takhle funguje. Jak jsi se ostatně mohl přesvědčit i ty v tomto případě. Samoregulace funguje poměrně spolehlivě. Jen nerozumím tomu, že i když byly předloženy celkem jasný důkazy, palce narůstaly. Asi se nečtou komentáře, nebo nevím.

re. mate1 Zdar chlape,mas pravdu ale jsou vyjimky kteri to takhle sem daji a i ja prisel na to stejnym zpusobem jakym na to dosel ten prvni Mate Lee, ktery si toho vsimnul.A jeste jinak, nepsal jsem zamerne, ze jsem to nasel ja ale at se kouknou a posoudi sami a jeden to posoudil spravne. Ale i tak vidis ze ty palce chodily dale. Takze bud lidi nectou a nebo to jen tak prolitnou ocima a to je ten problem, protoze par jedincu se takhle na tomto vebu preferuje. A to je smutny ale koho se to tyka a cte tyto radky at se zamysli jiste vi o koho jde.
:,-( :,-( Sara

ano, toho jsem si všimnul, že tam není ani slovo o vlastním nálezu. trošku jsem si myslel, že to dopadne nějak takhle. sice nevím proč (když tě vůbec neznám), ale věřím ti to.
přeju hodně ještě lepších nálezů, než byl tenhle virtuální. ;-)

To same preji i ja Tobe a verim ,ze jiste bude prilezitost se videt a nebo si i spolecne u nas na znojemsku zahledat.Zatim ahoj ;-) :-D

ok, hned jsem si říkal jestli to má někdo s takovou šarží zapotřebí ... :-)

sara-Tak za ten počin ti dám palec. :-D :-P :-D

Možná si dal návod ostatním jak podvádět :-(

no asi jsem taky naletěl podívám dám pale pak čtu asi budu muset dělat opak :-/

Husita: haf ;-)

nechapu proc zkousis jak kdo bude reagvat?.me by to ani nenapadlo....palec dolu

Nevím, ale už tady bylo pár lidí, kteří dali cizí nálezy a když se to provalilo, tak také psali, že zkoušejí bdělost ostatních. Podle mě jen chabá výmluva.

ta helma je luxusní, to jsem ještě neviděl

Dost dobrý

TAk jak vidno Eboko a PajaCB potvrdili tu verzi o které píše Mate1 ........ Prostě zkouknou bezmyšlenkovitě obrázky a jedou dál. To už i tento příklad nahrává podrazákům..... :-( Holt je to odraz doby , spěch , podrazy a hlupáci ... :-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru