Okolo Hradce v malé zahrádce...

Dnes jsem jel za synem do nemocnice a aby mi z toho nešiblo než ho naštívím,musel jsem se sklidnit na poli,řeknu Vám život je někdy pěkná sviňa.

8 hlasů
8 hlasů

Komentáře

Chápu to od každého, kdo něco takového napíše, kluk je v rukou lékařů. Já můžu pomoci,morálně, finančně ale zázraky nedokážu. Nato že ho auto dost pomlatilo neztratil humor a smích je nejlepší lék. Musel jsem vypnout aby mi to neprerostlo přes hlavu.

Ríšo, nevím oč jde, ale vím, jaká vášeň pro tebe hledání je. A chápu, že takhle si hlavu vyčistíš asi nejlíp. Tak snad to dopadne dobře. Držím palce. A že koukám na ty nálezy, Maruška krejcar a grešlička se ti povedly :-) No pěkný, pěkný :-) A prsten taky zajímavej...

I já se přidávám k chápajícím,..hledání mohu s klidem přirovnat k povedené návštěvě u psychologa. Držím palce, ať vše dobře dopadne !

Se starostmi se mi osobně špatně hledá,ale když je něčeho příliš je to relax kde člověk najde nové podněty a řešení. To nejspolehlivější je nyní péče lékařů. Přeji ať si brzy grešličky a jiné nálezy najdete společně!. ;-)

Díky všem za podporu mého syna,velice si toho vážím a s pokorou se klaním Vám.

Určitě je lepší je zklidnit se v lese,nebo na poli,než v knajpě.!Mě to takhle pomáhá.Pokud teda vyhraje hospoda,trápení se jen odsouvá do vystřízlivění.Kluk bude v pořádku,bouračka není nemoc. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru