PG Václav IV

Zdravím. Po delší době naše zaběhnutá trojka zase vyjela na předpokládanou ústupovku. Dopadlo to jako vždy :-)

Po 10 min kolega se Scope 4mxi hlásí roztřeseným hlasem - mám pražáka ( jeho první) Po té na místě trochu pobyl ale už nic nepíplo.

Nastoupil tedy druhý kolega s GMP +SEF 38. Po dalších 10 minutách hlásí, mám taky jeden. Tak jsem si řekl, supr, vzal jsem kluky na dobrý místo, které podle četných úvozů dokládalo dávný pohyb lidí.                   Při kopnutí druhého PG jsem zrovna kopal cca 30m od něj krásný nejvyšší tón, to mi zabralo dost času a než jsem došel kouknout na 600 let starou minci, kolega už fotil. Jak je vlastně vidět i na videu. Příště snad už budu moci zveřejnit i předmět a krásným tónem co byl dost hluboko, je vidět na hromadné foto nahoře. Kolega s GMP taky pár chvil chodil v místě nálezu grošů, ale také už nic nenašel.

Tak jsem se konečně ta to místo také dostal. Ani jsem moc nečekal že Velox v základu něco pípne. Po chvilce ale píplo! Asi metr od prvního PG za kořenem stromu pípnul slušným tónem další pražák, to už jsme všichni tři byli velmi spokojeni. A to ještě nebyl konec. V borůvčí nedaleko od prvního groše velox už hraničním signálem zahlásil střední tón. Po odkopnutí borůvčí a 5 cm už to byl jasný tón patřící poslednímu, čtvrtému pražskému groši. Hledání je jistě o štěstí, ale také o zkušenostech, pár roztroušených depotů jsem už našel ...

Další nálezy už byla lesní klasika. Kolega s GMP našel ještě 10 kr FJ, a já grešli Pyskouna. Ta byla v dirce se zrezlým hřebíkem ale velox neomylně hlásil střední tón spolu s fe. Je o vlastně můj první případ ukázkové separace. Z války se povedl kolegovi se Scope příborový nůž US z WW II, potom dva RU očíslované knofle v top stavu. A nakonec velox pípnul slušnej měďák - 6 kr 1800.

Ať se daří - Venawass

Bez vídea to nejde :-)

http://www.youtube.com/watch?v=2w6SdyRDONk&feature=c4-overview&list=UUUyn2VUDRQ4tAKhbVcNeOHQ

45 hlasů
45 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Dobrej Lov,moc pěkný,gratulace ;-)

Krásný video,nádhera - to byl noční lov :-) ?

pígíska...jéé...ty můžu, gratulace...

Pěkné video.Grošíky já můžu. ;-)

Pffff!!!to je pecka,.velká gratulace :-O ;-)

Super gratuluji :-O :-) :-D

Moc pěkné ;-)

video parádní a nálezy jak by smet :-)

Pěkně s kolegama řádíš ;-)

parádní úlovek ;-)

Paráda!

Tož takové nálezy by se mi také líbily ! Gratulace! ;-)

Husita - jo vydrž, teď čekám, co na to řekne muzeum, pak to sem hodím, bude i video jak se to kope. Nebo napiš na venawass@seznam.cz

máš to vždy pěkný

Tak to je paráda !

Luxus ;-)

Paráda. :-)

nalez pekny ale stav PG zalostny:)

Pěkná úroda.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru