Po pěti letech na začátku......

Tam, kde jsem začal hledat.

Zdravím všechny slušné hledače. Jelikož jsme byl celý rok zlobiví a vím, že Ježíšek to všechno viděl, tak jsem nenechal nic náhodě a sám jsem si koupil dohledávačku (Minelab Profind 25). Pod stromeček jsem to nevydržel a chtěl jsem jí vyzkoušet. Nikam se mi nechtělo a tak to jistila zahrada prarodičů, kde jsem s hledáním začínal. Je vidět, že s detektorem jsem nebyl takový kamarád, jelikož jsem tam nacházel samý železí, kdežto po pěti letech jsem tam konečně našel něco pořádnýho. Žádné nálezy jsem nečekal, a tak mě překvapily. A dokonce jeden nález staršího data. Je to grešlička, i když hodně špatná. Možná nestojí ani za zlámanou grešli, ale i tak potěšila :-) . Musim to tam prosmějčit pořádně, třeba mě to překvapí. A co vy vracíte se na místa svých začátků ? S pozdravem Sláva_Písek P.S. : Dohledávačka spokojenost. ;-)

Výsledek za cca 30 minut.
Výsledek za cca 30 minut.
PB zvonek ? Rozměry  cca 8 cm
PB zvonek ? Rozměry cca 8 cm
5 Kčs ČSFR 1991
5 Kčs ČSFR 1991
Ein Groeschel (grešle) 1781 A
Ein Groeschel (grešle) 1781 A
2 Kčs (ČSSR) 1971
2 Kčs (ČSSR) 1971
Dětský pouťový prstýnek s modrým sklíčkem
Dětský pouťový prstýnek s modrým sklíčkem
19 hlasů
19 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Myslím, že je to všem velmi důvěrné, že chodíme (vracíme se) na místa, kde jsme byli poprvé, ba co dím i na místa, kudy jsme již několikrát přešli - a téměř vždy se ještě něco najde. Je to takový zákon - máchněš,uděláš krok - a minul jsi. Příště na tom stejném místě něco najdeš a to potěší (alespoň mě). ;-)

Ano vracím se každý rok,vlastně chodík pořád většinů ty stejné pole,hlavně když je nový stroj,spoustu se toho najde a neni to vždy tím novým a lepším strojem,něco mineš,něco se orbů zase otočí,to co se tam sbíralo už tam neni letos a zase bude příští rok.Těch polí chodím ale tolik že na některé se ani nedostanu a už je oseté,nebo zastavěné.Zajdu na pole kde chodím 10 hodin a nepadne nic,to se pak rád vracám na jedno staré pole,teda starší cestu kde padne vždy,pak si říkám,proč tam nejdu zrovna. :-D :-D :-D

jj to znám i když nehledám tak dlouho.. :-)

Souhlasím s vámi. Kolikrát vyjedem po okolí a nic. Pak jdem na stará místečka a tam vždy něco padne ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru