Pokuty za rok 3018

Na zvážení a pro informaci kazdemu

Tři kousky. První měl povolení muzea a druhý nalezl dvouhaler. No nevím jaký si na to udělat názor.
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

No já tomu natřel prdel 3018😂😂 tohle je za tři roky 2016-2018.

Taky jsem před třemi lety prchal u Sadové do lesa před policajty. Ještě že jsou od státovky velká pole a poldíci byli na dálku vidět jak ke mě od auta běží. Od té doby raději chodím lesy.

Tipl bych to na dobu,kdy jeden zhrzený archeolog začal těžce bojovat proti detektorarum,udělal antidetektorarske webovky a obeslal policii pokyny,jak proti nim postupovat.Stejne obeslal muzea.Bylo to takové halo u policie a asi se někteří i chytli a jak je vidět,tak pokutovali.Nicmene to zapadlo a dnes na to sere bílý tesák.Nez se najde aktivní blb,který zase rozvyri vody.Spousty z nás volalo četníky na pyro nebo nalez padlého vojáka a nikdo z nich pokutu nikomu nedal. ;-)

http://www.no-detector.info dílo toho zhrzeneho :-P

Ono něco bude i dílo udavačů, namátkou třeba hledač merlingor jednou volal policii na jiné hledače co mu hledali na lokalitě, všude se holt někdo takový najde, osobně jsem však měl s policií spíš dobrou zkušenost, např při nalezech munice atd.... A jednou mi dokonce policista sám radil lokalitu :-)

Zajímavý. Já volal policii za dobu co hledám (cca 3,5 roku) už tuším 10x a nikdy žádný problém.

Taky jsem nikdy s poldy neměl problém když jsem je zavolal. Ale bojiště kolem Sadové prý spadá pod památník na Chlumu a jelikož se tam pořádali hledačské nájezdy i přímo kolem pomníků a hrobů, tak to tam občas PČR projde. Teda spíš jedou po státovce a po okreskách dokola a dalekohledem to mají zkouknutý za chvíli. Ale zrovna tam s tím naprosto souhlasím.

Mě jednou dokonce přes jednoho známého volali abych jim šel pomoct hledat minometné granáty do lesa, kde je při tahání dřeva "vyrývali" ze země... A asi 2x jsem je volal k nálezu munice... Vždy pohoda a ještě info kam by bylo dobré zajít, že by tam mohlo něco být...
Tento příspěvek mi přijde trochu jako FAKE...

FAKE - to může napsat někdo, kdo se nikdy nesetkal s jistým archeologem z České Lípy jehož jméno se nesmí vyslovit :-D :-D
Johndeeere určitě ví o kom mluvím :-D
Potom padají i žaloby.

:-) :-) :-) tak to bude asi ten "Voldemord" ten z CL :-) :-) :-) mdloby na nej...

Mě zastavili policajti při dopravní kontrole. Doklady jsem měl v baťohu v autě. Tak otevřu kufr a policajt, jéééééééé, detektor. Tak čekám co bude. A on. Do jaké to jde hloubky, kolik stál, co nejlepšího jsem našel a jestli jsem hledal na Holoubku, atak. Já mu říkám to je trestné ne hledat na zřícenině Holoubku. A on. No tam něco určitě je, tam bych hned šel a že si taky musí koupi detektor. Ten druhej policajt už se držel za hlavu. A já říkám, chcete ty doklady nebo ne? A on povídá, prosím Vás jeďte pryč, kolega už stejně končí u policie a dá se na hledání. :-)

Lumberjack jooo znám toho pána :-D :-D :-D... A nedávno byl docela v televízi :-D

Volal mi dnes kolega z práce. Jeho kamarád hledač volal policajty několikrát ke granátům, munici, minám. Vždycky v poho, až už toho bylo moc, napařili mu obecné ohrožení, nebo tak něco. Je to možný? Podrobnosti jsem nevyzvídal, nebyl čas, ale on mluvil o nějakých 6 měsících natvrdo. Mně to přijde jako pořádná kravina, neměli by naopak být rádi, že to nenajde dítě a že vlastně přispívá k větší bezpečnosti?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru