Rekonstrukce pudy a luxusní nález

Bajonet

Zdravím všechny , cca tak před 5 lety jsem se rozhodl zařídit si pokoj v podkroví , rodiče souhlasily a tak jsem šel na to . Vyboural jsem staré příčky , zrušil elektriku , prostě vše vyházel až mi zustal velký prázdný prostor . No a pak příšel ten nejlepší nápad , vytrhat starou prkenou podlahu a nahradit jí OSB deskami . Po vytrahání podlahy mě cěkal další ůkol . Zdlikvidovat izolaci ( škvára) , tak hrabu hrabu a najednou vidím neco lesklého , odešel jsem pryč a čekal až se usadí černý prach . pak jsem se vratil a šel se podívat co jsem to tam viděl . koukám jako puk Bojanet . Okamžítě běžím za otcem a ten mi říká že si myslel že tam bude že mu to otec vyprávěl že je tam schovaný bajonet , německá helma , nabojnice , a pistole . Boužel podařílo se mi najít pouze bajonet a náboje . Bajonet mi otec sebral , prý že jsem blboun že ho zníčím nebo stratím . Nedávno se mi konečně podařilo ho ukecat a že prý už mám trochu rozum tak že mi ho dá . Mám z něj obrovskou radost . Nejsem si jistý a myslím že je to vycházkový nuž Wehrmachtu. co myslíte ?
4 hlasy
4 hlasy

Komentáře

a dobře děláš, že neukážeš všechno. tu helmu jsi ale mohl :-D

já bych ukázal a rád , ale tu helmu jsem nikde nenašel ani tu pistoly :( ale ještě je tam druhá část pudu . takže až dojde na rekonstrukci tak budu první kdo bude trhat podlahu :-D

Gratuluji k nálezu. Bodák je ve skvělém stavu až na to stiskátko. A kožený závěsník ? Na to že ležel kdoví jak dlouho ve škváře vypadá jako nový. ;-)

Uz jsem rikal ze helmu jsem nenasel :-( a ano bajonet je doopravdy nalezen takto . nic jsem mu nepridal a nic jsem si nevymyslel a jako novy je pto ze jsem ho cistil :-) pridam foto jak vypadal pred ocistou :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru