Rolničky, rolničky kdopak vám dal hlas ...

Ke mně už zavítal Ježíšek.

Já snad dokonce zase začnu věřit v Ježíška i v dobrotu lidí !!! V sobotu jsem vložil do nálezů kopnutou rolničku. Moc mne mrzelo její poškození.Ještě žádnou pěknou a celou nemám. Tedy neměl jsem až do dneška. Přišel za mnou ráno do práce jeden bývalý koňák z nedaleké vesnice. Jeho táta sedlačil v Sudetech. Dozvěděl se, že sbírám koňské ozdoby a donesl mi jako dárek k vánocům tyhle nádherné rolničky i s kusem postroje. Nic za to nechtěl a já zůstal jako opařený. Mám z nich obrovskou radost. Nemenší radost mám i z toho, že se ještě dnes najdou lidi, kteří ty ostatní dokáží nezištně obdarovat. Mám skvělý, adventní pocit. Vážení kolegové, přál bych Vám slyšet jejich rolnění. Každá sama a jednotlivě nezní nijak moc zvláštně, ale když zaklinkají všechny tři společně, je to jako symfonie a připadá Vám, že už jede děda Mráz na saních.
Po očistě.
Po očistě.
Ty větší mají průměr 56 mm, ta menší 51 mm.
Ty větší mají průměr 56 mm, ta menší 51 mm.
Původní stav
Původní stav
27 hlasů
27 hlasů

Komentáře

Krása. Pěkně prokoukly. Skvělá práce :-)

Parádní jsis vyhral

Moc hezky, s pokorou a s citem napsáno.

Každou hodinku si jdu zarolnit a nemůžu se nabažit. Jejich cinkot mi moc připomíná pohádku Mrazík, jak si tam Ivánek veze Nastěnku na saních, tažených tou prozvoněnou ruskou trojkou. ;-)

Ale mám dojem že ty Marfušiny prasátka taky zvonila. ;-) Nedostala sice ženicha ale tři prasata saně a pěknou truhlu to zas nebylo málo. :-D Rlničky sou kouzelný.10 minut ti budu závidět.Můžu?Pak ti je budu přát. ;-) :-)

Kvasak - 10 minut se dá vydržet :-D ;-) Pravda, na Marfušu jsem si nevzpoměl. :,-( :-)

Já už svojí rolničku kopnutou mám, tak ti je budu přát rovnou. :-D :-D :-D Krásný příspěvek. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru