Státní znak

ale nevím z čeho...

Přišel za mnou soused, starší pán, s touhle věcičkou. Že to má po svém tátovi. Když prý chodím s tím "dekretórem", tak bych to mohl znát... Chtěl jsem mu vyhovět, ale marně jsem na netu pátral, z čeho by to mohlo být, jestli něco armádního nebo sportovního....fakt jsem se snažil. Materiál se tváří jako stříbro ale tipl bych to spíše na nikl. Když to pustím na stůl, stříbrňák má výrazně jiný zvuk. Rozměry jsou 17/17/17mm. Kdyby to někdo poznal, budu rád a soused taky. Díky za tipy...a ať to pípá
3 hlasy
3 hlasy

Komentáře

Tohle nepatří do klubu !

Vyrobeno z mince . ;-)

Děkuji za komentáře...
to Slovan....když to najdu na poli nebo doma na půdě a vložím jako nález nebo půdovku, bude to v pořádku??? Když to není nález, tak jsem to nechtěl prezentovat v nálezech.. Žádal jsem o pomoc s určením, sám jsem neuspěl...
to schmiede....to je dobrý tip, ten mě vůbec nenapadl. Díky. Myslel jsem, že to je součást nějakého armádního odznaku nebo to bylo na nějakém sportovním ocenění...zapátrám v mincích.

Ještě jednou díky do Vyškova for schmiede... prohlédl jsem mince ČSR a vypadá to, že je to vyrobené z dvacetihaléře.
Tímto děkuji za správné nasměrování ;-)

Pokud chceš něco určit, tak vložit do nálezů, aby se to pak zařadilo do katalogu. A ty chceš přece zjistit co to je, ne ?

To Slovan...ano, chci zjistit, co to je. Ale myslím, že by to nemělo být v katalogu. Není to ani nález ani půdovka a určení je spíše neurčité. Žádal jsem v klubu o pomoc právě proto, že se tu prezentují třeba i fotografie atd.
A protože už asi více nevypátrám a soused bude spokojen, že to je asi dvacetník, tak by tento příspěvek mohl admin smazat.
Ta ať to pípá...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru