Sudeťáček

Samé nádobíčko

Zdravím, hodně dlouho jsem nic nepřidal, tak jsem se rozhodl, že aspoň jeden krátkej příspěvek na pokuk pošlu. Sice už je to nález z minulého roku, ale což :-) Jdu si v létě lesem, signál žádný až po dlouhé době kousek od staré cesty v kopečku píp, píp. Sice železný signálek, ale říkám si což, dlouho nic, tak to kopnu. A už tahám s díry plechovou misku. Pro pořádek přejedu díru ještě jednou :-) A ejhle, píp, píp. Hrabu se v díře a další miska plechová. Říkám si, tak do třetice všeho dobrého přejedu to ještě jednou. A ono, píp, píp a už se na mě šine z díry další miska :-) V tom se, ale s dírky zalesklo něco bílého. To už jsem zpozorněl a pomalu začal obhrabávat a co nevidím. Jakoby kousek shilé bedny. No a výsledek už je na fotkách. Trošku zklamání, žádné stříbrné ani zlaté mince a prsteny se nekonali :-))) Přemýšlím, že se na místo ještě vrátím a prolezu okolí a snad najdu i něco k bedínce :-))) Ale i tak adrenalin obrovský. Ať to pípá
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
Samé nádobíčko
17 hlasů
17 hlasů

Komentáře

Taky jsem nevěřil co všechno se vejde do tak malé bedny :-) O víkendu budu asi u tchýně, tak můžem vyrazit, což? ;-)

Zajímavé,teď si vem kdyby si šel o 5metrů vedle?Chci říct,že některé nálezy jsou o náhodě,vlastně skoro všechny. ;-)Proto tenhle koníček je prostě nej :-) ;-)

Kdybych šel o 5 metrů vedle, tak jsem možná narazil na ty mince a zlaté prsteny :-) Dělám si srandu. Pravdu máš. Je to o náhodě a štěstí. Já jsem samozřejmně rád i za ty talíře. Ještě dělají parádu doma :-)

Taky by mě potěšilo. Mohl jsi to nafotit i po očistě... 8-)

Myslíš jako to rozfotit a po jednom :-))) To bych si dal. Foceno to bylo na místě pouze mobilem Nokia 500, takže sory za foto. Doma jsem pak čistil třeba popelník s německým nadpisem a normálně to šlo dolů bohužel. Takže jsem to jen z lehka opláchl vodou a víc na to ani sahat nebudu ;-) Po mém čištění by zbyla jen bílá keramika :-)

Zajímavej depůtek.To v okolí může ještě něco být.Jen z porcelánem by se do lesa netahal.To by musela bejt echt značka.Prolízt to okolo z něčím co má větší dosah.To lepší by dal určitě hloubš. ;-)

Kvasak, dík za radu. Vyzkouším a dám vědět ;-) Ale až za 14 dní. Teď jedu zase na Šumavu ;-)

Pěkný. Nádobí se většinou asi spíše rozbíjelo než schovávalo. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru