Tak další první ...

Když se štěstí unaví sedne i na vola...takže trpělivost přátelé... ;-)

po minulém válečném úlovku, jsem myslel že bude teď dlouho půst...nicméně štěstěna byla unavena víc než jsem čekal, a vydržela u mne o kapku déle. Dnes jsem chtěl být doma a trochu poopravit babi u baráku cestu.. (takže pro změnu opět kopat), jenže měla své nálady a na její poradenství jsem opravdu neměl nervy, tak jsem skončil dřív, než začal. Otrávený jsem vzal psa, batužek s pitím a vyrazil se na chvíli odreagovat.. přemýšlel jsem že kvuli teplu zajdu nedaleko od domu, kde jsem viděl v mapě starou cestu ktera dnes vede jinudy..ale nedalo mi to a po cestě mne táhlo do kopce kousek od domu. Vždycky se říkalo že tam kdysy byval hrad, jenže jsme tam měli možna tak s klukama vykopaný bunkr. Hral jsem si tam jako děcko nesčetně krát.Nedavno tam ale udělali průzkum a našli prý torza zdí, možná i něco jiného, nevím musím popátrat. Já se vydal kolem.Nechodím tam kopat radši.. Dnes jsem prochazel po strani kolem,něco mne tam prostě tahlo a k puvodnímu záměru,cestě, jsem jsem to měl dá se říct na stejno a nemusel jsem nest po silnici detik na hrbu. Jenže.. opět jsem jaksi určil místo na svahu a skusil projít.. přišel signal na 2, což běžně dá se říct nekopu.. (asi chyba) tentokrát jsem ovšem kopl... po chvilce jsem uviděl kolečko.. škoda že jsem ani neměl tel .. něco vidět na tom bylo.ale že bych čekal něco velkého ani náhodou..ostatně tón tomu ani nenapovídal.. Ale po lehkém okouknutí..a mlém odlesku v jednom místě jsem asi pomalu tušil že to je asi tady... Moje první AG ! ;-D

vidím dobře 1576 nebo 1526 ??? nebo to vubec není rok?
vidím dobře 1576 nebo 1526 ??? nebo to vubec není rok?
bohužel kousek co byl vyhnutý to nevydržel :-((((((
bohužel kousek co byl vyhnutý to nevydržel :-((((((
I tak je krásná, hodně štěstí Všem přeje torky ;-)
I tak je krásná, hodně štěstí Všem přeje torky ;-)
34 hlasů
34 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Moc pěkné kolečko.Kolikrát si také říkám kolik jsem toho v zemi musel nechat, když se mi ten signál zdál moc alobalozní. Máš palec :-)

Krásný úlovek :-) a pěkné povídání 1*

krásný kolečko :)


Moc pěkný ;-)

Pěkné kolečko.

Jo jo - kdo nekope alobaly nemá ágéčka.......

pěkné kolečko. :-)

Pěkný svídnický půlgroš Ludvíka Jagelonce ! ;-)

Jake Lonec. Jasný.

první a hezký

Článek i nález parádní. :-)

Ten je krásně zachovalí,super :-)

nádherný, gratuluji

Pěkná práce,moc pěkný,gratulace ;-)

Super kop, gratuluji :-O :-) :-D

krásný první. gratulka ;-)

Parádní povídání aj kolečko. ;-)

Všem velké díky .. člověka fakt potěší že jsou i v této nechutné době přejícní lidé :-)

Gratuluji,já nic takového nemam , taky co bych chtěl po dvou měsících hledání,takže ještě jednou gratulka a jdu na to 8-)

Gratuluji,já nic takového nemam , taky co bych chtěl po dvou měsících hledání,takže ještě jednou gratulka a jdu na to 8-)

To:Medvidek- taky hledám 2 měsíce neboj, to přijde ;-)

No vidíte kluci a já už tři měsíce AGčko nedal.Za to však hromadu všelijakého proradostného šrotíku.Chce to trpľlivost... Jo a palec jasnej... 8-)

harymar dík, jo a skoukl jsem Tvý věci a určitě si nemůžeš stěžovat ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru