Trojitý polní echt Gold

Včerejší nález z mého políčka na samotě u lesa:-) At to pípá:-))))

16 hlasů
16 hlasů

Komentáře

:-O :-O :-O

:-/ stejné jako u předchozího dnešního příspěvku. Jestli máš pocit, že je to vtipné, já si to pomalu přestanu myslet. Poslední upozornění ! Tacud

Tak já se tedy polepším...:::-)))

Chtěl bych smajlíkem vyjádřit, co si o tom příspěvku myslím. Ale takový tu bohužel není...

A neuraž se vím jsi Admin,ale ještě se tady moc nevyznám co kam dávat atd....ale když vidím v okenku s čím hledáš,tak se nedivím že tvý nálezy jsou nic moc. Levný pípací tamagoči je peklo;-) Zajdi do Žitný do DW a zainvestuj do pořádnýho XP nejlépe nějakou verzi Deus a ulevý se ti...věř mi.
Přeji hezký večer:)

To Frost: nevím, komu se omlouváš, já se jen tak neurazím. K Tvému komentáři snad nemá cenu dlouze vyjadřovat. Nevím, proč všichni Tobě podobní reagují stejně.. asi nějaká nakažlivá nemoc nebo co. Pokud dnes dostaneš BAN, tak prostě jen proto, že se chováš jako trol a můžeš chodit třeba s virgulí, o tom to opravdu není. Tacud

to Tacud: Nechci se dohadovat kdo s čím chodí,jen chodit s levnými detektory je ztráta času...myslím že mnozí mi dají za pravdu. Když člověk hledá a věnuje se tomu na plno,tak potřebuje taky výsledky a XP deus je ta nejlepší volba! To je jen názor.

Vidím, že jsi asi stále nic nepochopil. Je dobře, že Ti Tvá francouzská hůl dobře slouží, to Ti z celého srdce přeji, ale hlavně už přestaň trollit/trotlit...Tacud

to Skeletor: Tak zrovna tento železný šrot nechávám na poli pro lidi kdo chodí s Tesorem a jinými prapodivnými pípátky;-) Který kope hodiny jeden hřebík či alobal a těší se že tam bude něco zajímavého;-) To ty si pak za "trotla" no jak se říká...aspoň nám necháte ty lepší kousky v zemi co např Tesoro nezvládne;-)
Užívej šrotu kámo i nadále:-)

to Skeletor: Tím myslím tvé "Archeo":-)

to Tacud: Slouží dobře hůl,spolupracuji s pár lidma z NM v Praze,celkem dost nálezů mají ode mě v Terezínském depozitáři. Pokusím se jsem někam umístit nejaké videa pokud to půjde a třeba si tě udobřím:-)

Spolupráci s archeology vždy vítáme, ale tady jde o něco úplně jiného. Udobřovat nepotřebuji, umravnit a usměrnit Frosta ano. Pokud i nadále nechápeš, pak je asi na čase si najít jinou partu, kde budou Tvému svébytnému smyslu pro humor rozumět. Dnes už po několikáté:
1. Vkládej příspěvky dle návodů v jednotlivých sekcích !!
2. Nenavážej se do ostatních !!
3. Veď věcnou diskuzi, ne reklamní kampaň !!

Jasněji už to napsat nelze....Tacud

Ok 8-)

Frost. Dej zpátečku. Internetových hrdinů je hodně. Nesnaž se být mezi nimi. Ještě máš šanci

Dám na tebe Merlingore.... 8-)

Asi to jsou prstynky co tam ztratil cikán :-) resp. světskej

To je opravdu nepovedený a ubohý pokus dělat zde reklamu na XP. Zde je hlavně problém, že jsou na LP admini strašně měkcí.

To Angel: nemyslím, že je to o měkkosti. Ubohost toho příspěvku mluví za vše. Nemažeme nikoho jen pro to, s jakým chodí detektorem, ale jak se zde chová. Tento pán byl již BANován, ne za XP či příspěvek, ale za provokace, které byly asi jediným důvodem proč se na LP přihlásil. Dostal šanci, kterou obratem zmařil. Tacud

tacud ..... jedině dobře, při čtení jeho komentů mi málem prdla žilka ..... no, snad ho nikde v polích nepotkám ;-)

Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru