Troška pečetítek 1

Ahoj všichni, kamarád Mira sem nepřispívá, tak jsem ho přesvědčil, aby mi půjčil svoji sbírku pečetítek k nafocení a prezentaci. Myslím, že to stojí za to.

Všechny jsou, až na jedno, nálezy detektorem. A abych se nechlubil cizím peřím, osm z nich plus ta půdovka jsou moje nálezy. Prvních pět nebo šest jsem Mirovi vyměnil za stříbrňáky (ne nalezené - na těch sedí), další jsem mu dal. On mi na oplátku vyrobil rýč a dal výkonnostní odznak odhadce vzdálenosti. Prostě tak nějak spolupracujeme. Také mu ještě dávám svátostky a náprstky , co najdu (mimo Ag nebo Au ale to jsem ještě nenašel). V prezentované sbírce chybí ještě dvě pečetítka , která našel v poslední době. Protože do jednoho příspěvku se vše nevejde, bude na dvě části,tato první jsou celky, druhá část budou detaily. Tak se kochejte.
vše
vše
všechna ještě jednou
všechna ještě jednou
krabička 1
krabička 1
krabička 2
krabička 2
krabička 3 prsteny
krabička 3 prsteny
první detail
první detail
29 hlasů
29 hlasů

Komentáře

Páni,to je parádní sbírka,velká gratulace :-) ;-)

Hlavně je úžasně uložená s krásnou prezentací, opravdu gratulace! Jen doufám že mají typáře lokality, bylo by škoda přijít o zajímavé informace.

moc pěkný ;-)

Jsem rád, že se líbí, díky kluci.Mira hledá cca 8 let, 8 kousků mnou nalezených je za 4 roky. Budu je teď vracet a domluvili jsme se , že mu k těm osmi přidám GPS. Tak už to tam má v krabičkách na papírku. svoje si snad pamatuje ;-)

Moc pěkná sbírka :-) :-)

Paráda, já nemám ani jedno :-( ;-)

Newt přeji Ti do roka a do dne aspoň jedno. Pak napiš ;-)

Moc hezké i s otiskem v pečetním vosku ještě by to chtělo detaily těch otisků . Velká a upřímná gratulace .Pečetítko udělá velkou radost . Letos jich mám nalezeno 5 a včera pípnul první pečetní prsten .

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru