Věřte Snáři!

Dnes jsem se ve snu posral.

Sen byl hodně živý, radši jsem se probral a zkontroloval, jestli to není i realita (nebyla). Moje drahá tvrdí, že někde slyšela, že podle Snáře to znamená „peníze a bohatství“, tak jsem hned ráno vsadil Sportku. Pak mě napadlo, že je to třeba znamení jiného druhu, plánované kancelářské papírování jsem operativně přesunul na odpoledne a vyrazil jsem na hledačku - dokud byl ještě exkrement v mé mysli teplý :-) . Zamířil jsem do lesíka, který jsme s kamarádem už nahusto prochodili a celkem jsme ho vyzobali. Píplo tam ale pár poměrně zajímavých věcí i mincí, tak jsem si říkal, že je to taková výzva – ať se Štěstí předvede a pochlapí! Hledačka bohužel stála přesně za to, o čem se mě v noci zdálo. Po třech hodinách jsem měl sežranou benediktinskou svátostku a pár brokovek a prvotní nadšení kleslo pod bod mrazu. Proklel jsem všecky babské rady a pověry a začal se pomalu a zklamaně šourat zpátky k autu. Žádné bohatství, žádné parádní nálezy, naopak – totální propadák, bez jediného kolečka jsem se nevracel už hodně dlouho. No a pak, ve chvíli největšího pesimismu, pěkný signálek s ID 22, říkám si :“Snad to bude aspoň ten hliníkáč“. Když vykoukla první dvacka, tak jsem jen nevěřícně hleděl, při druhé jsem v duchu poprosil Snář o prominutí… Teď ještě uvidíme, jak dopadne ta Sportka!
32 hlasů
32 hlasů

Komentáře

Moc pěkný dvacky ;-)

Super!
Jj, cestou k autu to padá nejvíc :-D

Luxusní kousky. :-) :-) :-)

Tak to je parádní!!
Omáčka nádherná. :-P

Dobrý ! Pěkně sis to užil ! ;-)

Pěkné mince ;-)

Nádherný dvacky i pěkný povídání !! A to x krát omílané klišé o návratech k autu doopravdy funguje. Sám jsem to několikrát zažil !!! 8-)

tak to je sen :-):-)

:-O :-O :-O
Nádhera!!
Velká gratulace :-)

Paradni nalez navraty k autu u me take funguji a take se stribri...overena technika :-D :-D o:-)

A tak to už je na nějakou psycho analýzu hledačskeho ducha, proč cestou k autu jsou nejlepší nálezy :-D .Jinak krásné mincicky.

Dík za ohlasy, mince potěšily, jejich ztráta asi dost zabolela (našel jsem někde, že to byl dvoudenní plat tesařského mistra). A kromě "návratových" nálezů, jsou dobré i nálezy typu "první pípanec (nebo jeden z prvních) po začátku hledačky". Ty mám nejradši, to se to pak chodí, s nějakým "špekem" v kapse :-).

tohle mě dostalo "dokud byl ještě exkrement v mé mysli teplý :-)"
jinak super nález, gratuluji

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru