c.scope 990 verzus c.s scope 1220r

Ahoj,už nějaký čas hledám s cibolou a jelikož v jeho tonu hure rozpoznavame zelezo, zaujal me pristroj od c.scope 990 kvuli jeho tonove identifikaci cile,na ktery bych chtel presedlat,ale zaroven me zaujal i c.scope 1220r,ale pripada mi ze je to tentyz pristroj,ktery se lisi pouze jinym zobrazovacem a to na lcd displei.kdo by mohl odpovedet.snad elmara?k nemu se popr chystame az opadne snih.

založil lux2 13.2.2010 18:11
Zpět na přehled diskusních témat

online counter

Stránka:  1
19. února 9:16
lux2
| c99o odpovíd&aac…      Reagovat

lux2
adobře diskriminuje už podle tonové odpovědi,ale dosah je na úrovni dětských hraček.ale mi to trvalo než jsem si ty informace sehnal. :-/
19. února 12:38
georgetuma
Korporal
| Re: c99o odpovíd…      Reagovat

georgetuma
Já bych byl s hodnocením trochu opatrnější. On někdy maximální hloubkový dosah není vždy to nejlepší když při tom chybí kvalitní separace jako má 1220 a 990. Konkrétně na totálně zabordelovaných lokalitách droboučkým železným šrotem jako jsou lágry a pláže. Tam lépe separuje bezpohybový stroj neboť kvalitních pohybových digitálních mašin které perfektně separují a nepotlačují i barvu v blízkosti železných zlomků je na trhu pramálo. ;-)
19. února 13:48
Elmara
Oberst
|      Reagovat

Elmara
Pokud tomu okomentovat tak dosah je průměrný. Jak u 1220R tak u 990XD jde především o separaci. Ta je neuvěřitelná. Prostě to není detektor pro každého. 8-)

Zdá se že u 1220XD C.Scope na dosahu výrazně přidal. Testy budou někde na jaře a detektory mezi sebou porovnáme. ;-)
19. února 14:03
lux2
| Re:      Reagovat

lux2
díky.myslel jsem si to že ta 990ka a 1220ka uměj separovat tak jako žádnej druhej.už mě ty velký hřeby a volský podkovy lezou krkem jeden s techlechto dvou pristroju by me mohl techto problemu zbavit diky.
19. února 14:36
Elmara
Oberst
|      Reagovat

Elmara
Pokud jsi zkušenější hledač byla by 1220XD zajímavá volba. Určitě bych detektro přijel otestovat. Uděláš si představu a porovnáš třeba s detektorem který sám používáš :-)
19. února 20:01
Azaz163
Stabsfeldwebel
|      Reagovat

Azaz163
Osobně vlastním 1220XD a pokud máte čas si ho naposlouchat a chodíte pomalu najdete opravdu nádherné věci. Osobně chodím na all metal s vyšťavenou citlivostí, rozlišuji pouze sluchem, dá to nějaký čas ale výsledek stojí za to. Jen dosah by mohl být větší ale na pole to stačí.
20. února 10:43
georgetuma
Korporal
| Re:      Reagovat

georgetuma
Azaz , ty budeš mít určitě starý šedý model nejspíš 1220 XDP jako mám já s 25 cm cívkou .Tahle staronová 1220 XD v černé barvě má 8 palcovou cívku a nový nebo upravený obvod groundu . Dle Marka jde hlouběji a netrpí na nutnost častého dolaďování jako stará verze.Prostě odmačneš Retune a ani při přizvednutí sondy v lokalitách s problematickým složením půdy nepípne.Asi tam mázli do obvodu lepší autoground. ;-)
Stránka:  1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Detektory kovů TesoroDetektory kovů C.ScopeDetektory kovů VikingDetektory kovů GarrettDetektory kovů MinelabDetektory kovů FisherDetektory kovů White`sDetektory kovů Golden MaskDetektory kovů Nexus

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Zlínský kraj - střední Morava:
jar2004: Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, ted... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Kristal: JJ při první vycházce zatim stále A mod :) vím že to či o... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Wendis: mrkni tady na bazar,Patrosos prodává Whites prizm III,dobrej detík na... » ukázat

V Zlínský kraj - střední Morava:
DECIMUS: Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
jar2004: Ale na Aukru máš dost detiků za rozumnou cenu. Ne ale ty za 1350 Kč. Do to... » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

jar2004: Ahoj. A já? :-) » ukázat

Beri: Tož dík :-) » ukázat

Elmara: Tak už jsi schválený ;-) » ukázat

Elmara: Tak to je ostuda, to se na tebe podíváme :-) » ukázat

Beri: Už jsem poslal bronzové kopí a jaksi nic :-( » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje