Další koníčky hledačů....

hoj všichni - ja osobně kromě několika druhů sportu mám ještě jednu velkou libůstku mimo hledání...hraju online poker - je tu ještě nějaký takový nadšenec, nebo jaké máte další koníčky?

založil Patrosos 17.1.2010 22:42
Zpět na přehled diskusních témat

24 online

Stránka:
1 2 3 další>
18. ledna 2010
-dub-
Soldat
|      Reagovat

-dub-
Zdravím, letecké modelářství, rybařina a zahrádka, ale nějak to s společně s hledáním nestíhám :,-( :,-(
18. ledna 2010
Patrosos
Gefreiter
|      Reagovat

Patrosos
jj tak to znám - není to jednoduchý skloubit vše dohromady - snad pokud se dožiju důchodu tak pak, ale moc šancí tomu nedávám :-(
18. ledna 2010
pupajsnik
Korporal
|      Reagovat

pupajsnik
modelařina,hokej ted už rekreačně,rybařina hlavně pstruzi, ale pouštím je nepapam,letecké simulátory ,ještě na stará kolena jsem začal chodit do školy matura, a práce je mým koníčkem zedničina hlavně obklady a dlažby,detektor chodím spát kolem 24:00 a v 6:00 vstávám ,ale zatím to jde:-)) o:-) :-P
18. ledna 2010
tomtom
Gefreiter
|      Reagovat

tomtom
Geocaching-vzdaleny pribuzny detektoringu... ;-)
20. ledna 2010
Zblabun
Korporal
|      Reagovat

Zblabun
akvaristika chov a odchov rybek,rybařina už jen poskrovnu,příroda celkově a samozřejmě PRACE :,-( :,-(
20. ledna 2010
Djklomfi
Stabsfeldwebel
|      Reagovat

Djklomfi
Ahoj... Airsoft, tvorba a správa webů, dělam remixy oldies na disko a hledání druhoválečné podzemní fabriky na Šumavě.
Taky byste potřebovali aby den měl tak 50hodin na to to všechno zvádat? :-/
20. ledna 2010
Azaz163
Hauptmann
|      Reagovat

Azaz163
taky si jdu občás zahrát airsoft, teďka na jaře plánujem tým na lepší úrovni, tak uvidím jak to dopadne
20. ledna 2010
Vlk
Gefreiter
|      Reagovat

Vlk
Ahoj, běžky, pes, toulky přírodou, manželka ;-) :-D :-D :-D
21. ledna 2010
Ninja_Nagato
|      Reagovat

Ninja_Nagato
silniční cyklistika.. najedu cca 10 000-11 000 km ročně
21. ledna 2010
miki
Feldwebel
|      Reagovat

miki
Numismatika a sbírání více méně všeho ,trochu známky trochu pohledy a sem tam nějaká ta knížka. ,rybaření , akvaristika a samozřejmě hledání.
Jo a občas taky musím do práce :-D
22. ledna 2010
HAndreas
Soldat
|      Reagovat

HAndreas
Asi jako jediný můžu úplně bez nadsázky napsat, že moje práce je zároveň i koníčkem.
12. srpna 2010
Feri
Zugsführer
| Re:      Reagovat

Feri
To se mýlíš, moje práce je mým koněm! Úplně stírá hranici mezi prací a koníčkem, a ne jen v jednom oboru :-) Celkem mě to pohlcuje :-) :-)
22. ledna 2010
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Vzhledem k neuvěřitelným příjmum českých archeologů, to asi ani jinak nejde :-)
22. ledna 2010
mirous1
Oberleutnant
|      Reagovat

mirous1
Ahoj,kromě polí,lesů a luk,sbírám RU šavle,takže kdyby byla náká k mání?:-)
22. ledna 2010
mudla
Feldwebel
|      Reagovat

mudla
Rybář a opilec :-P
22. ledna 2010
mudla
Feldwebel
|      Reagovat

mudla
a ještě špatný basák v dobrý zabavové kapele :-P
22. ledna 2010
Tom2
Gefreiter
|      Reagovat

Tom2
Teraristika, tudíž všechno co se plazí ;-)
22. ledna 2010
mozer
|      Reagovat

mozer
zdravim...10let hram solovu kytaru,v (stilu metal)..posledni 2 roky i hledani..a to 50 na 50% :-D a kolegove to hodne zlobi o:-) :-)
23. ledna 2010
Mouka
| Re:      Reagovat

Mouka
Jo to znám,taky hraju na kytaru v jednom metal bandu a pořád poslouchám jestli nechci radši hrát místo toho kopání. :-D :-D
23. ledna 2010
Patrosos
Gefreiter
|      Reagovat

Patrosos
hoši je na netu něco od Vašich kapel k poslechu? sem s odkazama!!!!
23. ledna 2010
Alan
Soldat
|      Reagovat

Alan
no já to napíšu obráceně,hlavně rybařina a teď k tomu přibyl i mrcas ;-)
23. ledna 2010
PODOLY
Korporal
|      Reagovat

PODOLY
ZDRAVÍM,HRÁL JSEM MOC RÁD ŠACHY,PAK NÁM ZAVŘELI KAPITÁNA.ZAČAL JSEM HRÁT ŠIPKY. TY MĚ BAVÍ MOC A DOKONCE SE DÁ I ŘÍCT ,ŽE MI TO HÁŽE. A PAK JSEM ŠEL JEDNOU SE ŠVAGREM SI ZAHLEDAT. ZA TÝDEN JSEM LETĚL PRO DETÍK A ZATÍM JE TO U MĚ BEZKONKURENČNĚ NR.1 ;-)
23. ledna 2010
Hynek
| Elév mrcasu      Reagovat

Hynek
No já jsem si postavil do důchodu malé letadlo "Vrabec" s nímž létám.Teď stavím vnukovi vznášedlo, mám rychlou malou loď, můj volací znak na KV amatérských pásmech je OK1FFZ již od roku 1972 , morze chytám dodnes tak kolem 150 zn/min.Rybařím, protože bydlím na břehu Labe a mám kocoura briťáka, 8,5 kg ,Jonáše.
24. ledna 2010
Vlk
Gefreiter
| Re: Elév mrcasu      Reagovat

Vlk
Tak jsem si uvědomil, že jsem zapomněl......... Koupil jsem si nedávno vysílačky PMR. Kvůli komunikaci, když vyrážíme hledat s kámošem ve dvou. Nedá se to srovnat s CB, nebo amatérským pásmem. Ale jednou se mi povedlo pokecat s klukem, který tvrdil, že je na Klínovci. Tak jí teď nosívám u sebe a občas s někým prohodím pár slov. Někdy dosah téhle "hračky" opravdu překvapí. Často je to užitečná věc i pro úplně prozaické věci........
24. ledna 2010
Hynek
| Re: Re: Elév mrc…      Reagovat

Hynek
Já Ti k tomu řeknu jen jedno.Já jsem v roce 1988 "udělal" spojení do Brazílie s výkonem pouhých 3 W!!!Vůbec jsem si neuvědomil, že dělám spojení jen na budič koncového stupně.
To pak člověk kouká! ;-) :-D
24. ledna 2010
Vlk
Gefreiter
| Re: Re: Re: Elév…      Reagovat

Vlk
To je fakt......... Koukal jsem se pak na netu a dočetl jsem se, že se s pomerančem za určitých podmínek dá spojit i na stovky km. Ale obecně vlastně jen na přímý dohled. A na 3 W Brazílie, to je teda síla :-)
12. února 2010
pako24
Gefreiter
| Re: Re: Re: Elév…      Reagovat

pako24
Hynku, můj rekord je asi 5B4 na 2m s 10W udělal jsem ho na FM, SSI i CW do GP antény (měl jsem to blbě přepnuté). To jsem koukal :-O
Jinak na 2m 139 velkých LOC a 36 zemí, na KV statistiky nevedu 8-)
17. února 2010
edas
Soldat
| Re: Re: Elév mrc…      Reagovat

edas
Vrabce jsi si stavěl sám?Moc se mi to érko líbí.Dělal jsem pár let ve stejném odvětví a už mi ten knipl nějak začíná chybět.Budu muset na jaře něco pořídit akorát si nejsem jist co budu dělat dřív.Chodím střílet s krátkou i dlouhou,myslivost a časově náročná práce.
24. ledna 2010
Dolekop
Zugsführer
|      Reagovat

Dolekop
Tak u mě je toho taky dost- akorát občas nevim, co mám dělat dřív. Rybařina, detík, myslivost, focení, kolo- DH,FR, úprava a střih videa, lyže, PC, zvěř- pes 3x, kočka 2x, fretka 1x, Je toho požehnaně :-D
26. ledna 2010
Peking
Feldwebel
| Fena Xara NO      Reagovat

Peking
Konečně si holka vybrala. Dvakrát byla na připuštění v SRN a nic. Vypadá to, že se to povedlo se psem majitele veteriny. Potvora, asi chce protekci při očkování. Těším se na štěňata, možná bude jedno vybráno jako pachový detektor na kameny, údajně to není vyloučeno psa či fenu naučit. Díky za vaše postřehy a předání info, určitě zde bude někdo znalý ohledně pachovek. Ahoj.
12. února 2010
Peking
Feldwebel
| Nadělení      Reagovat

Peking
Pět štěňat z toho jedna fenka. Vrh 10.02.2010 v době údajného pádu meteoritu v Mexiku. Je to náhoda?
12. února 2010
kmotr1
Soldat
|      Reagovat

kmotr1
koníček RC modely,příroda,armada AZ, jinak furt co dělat :-D
12. února 2010
pako24
Gefreiter
|      Reagovat

pako24
Tak se taky přidám :-) radioamatérství (73 Hynku!), letecký modelář (akrobaty), elektronik, zvukař, WEBmaster atd... Prostě děvečka pro všechno 8-)
14. února 2010
tomihlav
|      Reagovat

tomihlav
rád si zahraji šachy/ovšem jsem špatný hráč/a pak také historie.Rád koukám na kanál Viasat history.Všem doporučuji ;-)
16. února 2010
malik123
|      Reagovat

malik123
zajímáte se někdo i o nákup mincí starých mincí?
16. února 2010
malik123
| sila je ve Scudu      Reagovat

malik123
Scudo FOr Ever. yes man my scudo is nice 8-)
16. února 2010
Wendis
Gefreiter
|      Reagovat

Wendis
Plastiková modelařina,víceméně jen technika,moje práce by se taky dala nazvat koníčkem a samozdřejmě klacek a výlety,teda musim se přiznat že než jsem koupil klacek tak jsem byl línej jaxvině,i do večerky co mám za rohem jsem jezdil autem pro cigára,ale ted toho nachodim docela dost 8-)
16. února 2010
samotar
Gefreiter
|      Reagovat

samotar
I já se přidám.Rybařina a výroba rybářských zátěží.
16. února 2010
samotar
Gefreiter
|      Reagovat

samotar
I já se přidám.Rybařina a výroba rybářských zátěží.
17. února 2010
Vlk
Gefreiter
|      Reagovat

Vlk
Tak jsem narazil na netu na PMR CUP. Radioamatéři znají. Tak přemejšlím, že bych to zkusil. Podle mně se to s hledáním dá celkem spojit............
Stránka:
1 2 3 další>

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšenímDetektor na splátky

Platby kartou

Novinka v eshopu:
bezpečné online platby kartou

MaserCard Visa

Nejčtenější články

Nejčtenější vůbec

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Havlíčkobrodsko:
Henry44: Ale Bobe komoresor je lehčí ;-) » ukázat

V Detektor kovů Tesoro EuroSabre 2:
krakonosovo: přemýšlím o jeho koupi,aproto se obracím s touto otázk... » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
Bob: Samozřejmě s kompresorem.SORY ;-) » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
Bob: S komoresorem za zády a se sbíječkou v ruce opravdu chodit nebudu. :-) :-) ... » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
hauptman: zdarec chlapáci to tam máte asi tu sibiř že ste to nehodili do nále... » ukázat

> Vstup do fóra
24 online

Nejživější v chatu

patejl: Chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi cívkami:
- S.E.F
- PROfo... » ukázat

tomasíno: Zdravim,chci se zeptat zda budete nabízet cívky Nel popřípadě zda p... » ukázat

Freon: Všechno má svoje pro a proti...sonda je zase přesně sladěná s elek... » ukázat

Adventurer: Tak to půjde upravit: http://metaldetectingforum.com/showthread.php?t=68760 » ukázat

Adventurer: Jak napevno, to jako že tam není konektor ?? Pokud tam není konektor tak p... » ukázat

> Vstup do chatu
24 online

Facebook doporučuje