Tak zdravím všechny mrcasníky,mrcasnice i mrcášata,přeji bohaté úlovky a pohodu.
Co se týče GM3+,mohu napsat- po pomalu roce a půl hledání s touto holí jen jedno...perfektní,je to detektor,s kterým se nenudíte,ale také nemáte ani čas se věnovat kochání z přírody.Má sice také své nedostatky a zejména konstrukční,ale ty se dají celkem snadno odstranit..hlavně ty zámky tyčí a možná také váha!!!Co se týče hledání,po nějakém čase přijdete na to,že se z vás pomalu stávají chodící rypadla a vrtné soupravy,jelikož ta hloubka detekce je neuvěřitelná.Proto je také myslím úplně zbytečné kupovat GM3+,stačí bohatě GM3,nevím,ale já jsem za celu tu dobu pouze snad dvakrát použil turbo...prostě není potřeba.Změnou frekvence se sice někdy dají odstranit drobné intenference,ale žádný zásadní vliv na funkci hledání jsem nikdy nepozoroval.Také nastavování tohoto dentíku je zpočátku pokus-omyl,ale časem se to dá vše zvládnout bez problémů.Je velice dobré si vše omakat a vyzkoušet,nelpět na nějakých červených DOPORUČENÝCH bodech!Ono omezení citlivost a diskriminace na výkonu tohoto dentíku nijak neuberou.Tento dentík dokáže detekovat i s poměrně velkou cívkou velice malé předměty,úlomky atd.Pokud se někdo z vás rozhodne tento dentík koupit věřte,nebudete litovat!!!/úmyslně zde neuvádím
hloubky kopaných předmětů a dodnes také nemohu jako někdo říci,že podle zvuku poznám kolečko od kroužku atd./Je mi také jasné,že se každý z nás snaží prosadit a nebo vyzdvihnout to svoje,ale testy a hlavně cena tohoto dentíku jsou nevyvratitelné.Ještě jednou vám všem přeji jen to nej!!! 
Detektor kovů Golden Mask 3 plus
Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Golden Mask 3 plus,
založil Elmara 23.8.2010 18:46
22 online
26. října 2011 18:41
urana
13. března 21:32
Sahin11
Čus. A na kolko % dokážeš pri signále určiť mincičku, povedzme aj vo väčšej hĺbke?
16. března 22:33
vlada.dc

Zdravím tak jsem si pořídil cívku 38x30 a žasnu nad tou hloubkou
malý 2 krejcárek a knoflíček stejné velikosti jsem pod 40 cm nečekal
A úplně čistý signál
pravdu mazec.Tímto děkuji Elmarovy,zase dobře poradil.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.